Extra large celta vigo b   castilla
SEIER: Jaume, Seoane, Quezada og Gómez sikret den første seieren til Castilla på seks kamper mot Celta Vigo B.

Castilla-referat: Celta Vigo B (B)

Ungguttene tok en etterlengtet seier mot Celta Vigo B etter mål fra fire forskjellige spillere.

Celta Vigo B 1-4 Real Madrid Castilla
Estadio Barreiro, Vigo
Segunda B - gruppe 1, jornada 12
Onsdag 01.november, kl: 12.00

1-0 Brais Méndez (6')
1-1 Jaume Ciscar (25')
1-2 Jaime Seoane (29') - Assist: Luismi Quezada
1-3 Luismi Quezada (65')
1-4 Dani Gómez (77') - Assist: Óscar Rodríguez

Real Madrid sine unggutter har slitt stort den siste tiden, hvor de har spilt seks kamper på rad uten å vinne. Tre har endt med tap, og tre har endt med uavgjort, hvilket gir et resultat i tre poeng på de siste seks oppgjørene. Solari har begynt å føle presset, ettersom resultatene har uteblitt, og treneren har mottatt massiv kritikk grunnet at han brutt opp kombinasjoner som fungerte for Juvenil A. Onsdag formiddag hadde unggutten en ny mulighet til å vise seg fra en bedre side da de reiste til Vigo for å møte Celta Vigo B. 

Real Madrid Castilla: Belman - Álex, Hernando, Sánchez, Reguilón - Franchu (Mancebo 62'), Jaume, Seoane, Quezada - Óscar (Fidalgo 85') - Cristo (Gómez 77')

Det var vertene som kom best i gang, og Drazic kom alene med Belman allerede etter to minutter, men sisteskansen hindret scoring. Fire minutter senere gikk vertene opp i ledelsen da en Celta-spiller vant hodeduellen rett utenfor 16-meteren til Castilla, og ballen datt ned hos Brais Méndez som fintet vekk Sánchez før han satte ballen mellom beina på Belman. Real Madrid sine unggutter hadde nok en gang kommet bakpå tidlig i kampen, og det virket som et nytt tap var i vente. Tross en rekke dårlige resultater den siste tiden har ungguttene vært uheldige, og midtveis i første omgang så det ut til å løsne. 

Luismi Quezada sendte et hjørnespark inn i boksen, som ble headet ut av en Celta-spiller. I returrommet ventet Jaume Ciscar, og unggutten satte hodet til ballen fra omlag 20 meter. Ballen fikk en sprett i feltet, og fikk forbi målvakten som ble presset hardt av Sánchez. Dermed var lagene igjen like langt. Ungguttene var i dytten nå, og kun tre minutter senere gikk de opp i ledelsen. Castilla stormet fremover på en kontring, hvor Quezada fikk ballen på siden. Unggutten var god, og fikk slått inn til Jaime Seoane i boksen, hvor midtbanespilleren fikk all verdens tid, og enkelt satte inn 1-2-målet. 

Real Madrid var det beste laget i den andre omgangen, hvor både Seoane og Óscar testet Sotres uten hell. Ungguttene hadde omsider fått blod på tann og tjue minutter ut i den andre omgangen scoret de igjen. Et hjørnespark ble sendt inn i boksen, og ble stusset ut i returrommet hvor Luismi Quezada ventet. Unggutten ladet foten, og smelte ballen i hjørnet til 1-3-ledelse. Et snaut kvarter før slutt entret Dani Gómez banen, og gjestene fra Madrid satte umiddelbart igang en kontring. Óscar førte med seg ballen fremover, og slapp ut til Gómez. Unggutten ladet foten fra skrått hold og satte inn Castilla sitt fjerde mål i kampen, med sitt første touch på ballen kun sekunder etter han kom på banen. Dermed har Castilla endt den dårlige rekken, og tatt tre meget viktige poeng. 

Banens Beste: Luismi Quezada

Så du kampen mot Celta Vigo B? 

Pmn6