Extra large galeriacastilla 3rm5438
SCORET: Álvaro Fidalgo scoret Castillas andre mål da de slo Rápido de Bouzas 3-0 i formiddag.

Castilla-referat: Rápido de Bouzas (H)

Real Madrid Castilla tok sin andre strake seier da Rápido de Bouzas ble sendt hjem med 3-0-tap.

3-0 Jaime Seoane (79')

Real Madrid Castilla tok en etterlengtet seier mot Celta Vigo B i midtuken og jaktet sin andre strake seier når de i formiddag fikk besøk av Rápido de Bouzas fra Galicia-provinsen. Real Madrid Castilla tok et steg unna bunnen av tabellen, men var fortsatt avhengige av tre poeng mot Rápido for å ikke havne i bunnstriden igjen med en gang. Rápido på sin side kom til Madrid i god form, og de svarte og gule haddde bare tapt to seriekamper før de møtte Real Madrid Castilla på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Martín (Gómez 45'), Hernando, Sánchez, Tejero - Seoane, Ciscar - Franchu, Óscar (Mancebo 77'), Quezada - González (Fidalgo 69')

Kampen åpnet svært rolig og ingen av lagene klarte å ta tak i oppgjøret fra første stund. Real Madrid Castilla hadde mye ball, men Rápido lå kompakte og nektet de store sjansene. Etterhvert fikk Castilla et overtak på kampen og de hadde mye ball, men de store sjansene uteble. Kampens første Castilla-sjanse kom etter snaut 20 minutter. Franchu gjorde et godt forarbeid før han fikk lagt inn til Cristo González, men spanjolen ble presset i avslutningsøyeblikket og skuddet gikk utenfor.

Det var også dette kampbildet som preget resten av omgangen. Castilla hadde det spillemessige overtaket, men slet veldig med å spille seg til de store sjansene. Rápido var farlige på kontringer, og venstrekanten deres, Anderson, skapte tidvis store problemer for Castilla-forsvaret, men det ble sjeldent noe sluttprodukt av angoleserens finesser. Rett før pause kom Castilla til sin klart største sjanse. Et langt innlegg havnet hos Luismi Quezada som klemte til på hel volley. Cristo González prøvde å få en fot på ballen og sende den i mål, men touchen ble for tynn og ballen snek seg utenfor stolpen. Dermed sto det 0-0 da lagene gikk til pause etter de første 45.

Det var Real Madrid Castilla som åpnet den andre omgangen best. De hvite gikk ut i hundre i jakten på lederscoringen og det gikk ikke lang tid før ballen lå i nettet. Andreomgangen var snaut fem minutter gammel da Manu Hernando ble revet ned inne i Rápido-feltet, og hjemmelaget fikk straffe. Fra elleve meter var Javi Sánchez iskald og midtstopperen banket Castilla i føringen. I de påfølgende minuttene fikk hjemmelaget flere sjanser. Først var det Jaime Seoane som var farlig frempå med et vakkert langskudd, før stolpen nektet Dani Gómez scoring i sin andre kamp på rad.

Etter en time spilt var Castilla nære sin andre scoring for dagen, da en Rápido-klarering bare var centimetere unna å gå i eget mål. Castilla var det førende laget og hadde virkelig overtaket. I motsetning til førsteomgangen så skapte de også sjanser, og bare tilfeldigheter sørget for at ikke hjemmelaget ledet mer. Da det var igjen et drøyt kvarter fikk Rápido en mann utvist, og da tok det ikke lenge før Castilla doblet ledelsen. Et fantastisk innlegg fra Luismi Quezada nådde innbytter Álvaro Fidalgo, og spanjolen stanget inn Castillas andre scoring for dagen.

Det skulle dog ikke ta lang tid før Castilla scoret for tredje gang. Denne gang var det Álvaro Tejero som sto for innlegget. Backen slo inn til Dani Gómez, men spissens avslutning ble reddet. På returen kom dermed Jaime Seoane stormende og midtbanespilleren stanget inn Castillas tredje scoring. Sluttminuttene ble hektiske og bare fem minutter senere fikk bortelaget sitt andre røde kort for dagen og de ble redusert til ni mann. Stort mer skjedde det ikke og sluttminuttene ble bare en transportetappe for Real Madrids unggutter. Dermed vant Castilla sin andre kamp på rad for første gang denne sesongen og klatret ytterligere på tabellen.

Castillas beste: Javi Sánchez