Extra large vinicius jr intervju
TAR STEG: Vinicius Júnior tar steg på utlån i Flamengo, og har nå notert seg for fire scoringer for Flamengo.

Vinicius Júnior: - Ingen vil være i stand til å stoppe meg

Den unge brasilianske kantspilleren snakket med pressen om sin utvikling i Flamengo.

Real Madrid signerte i sommer en stortalent fra Brasil med navn Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior, i en overgang verdt 45 millioner euro. Unggutten ble umiddelbart lånt tilbake til Flamengo, hvor han har tatt steget opp til førstelaget denne sesongen. Så langt har unggutten notert seg for fire scoringer og en målgivende pasning fordelt på 25 kamper, og rett i underkant av 700 minutter med spilletid. 

Vinícius ble nylig nektet deltakelse i U-17 VM hvor Brasil kom til semifinalen. Der ble omsider England som også endte opp som vinnere av turneringen, et hakk for store. I bronsefinalen slo brassene Mali, hvor Alan som er en annen ung Flamengo-spiller Real Madrid er interesserte i scoret det første målet. Det er fortsatt ikke skrevet i stein når Vinicius flytter over dammen, og slutter seg til den spanske hovedstadsklubben, men opprinnelig går lånet ut sommeren 2019. Unggutten ble nylig intervjuet og sa følgende: 

Reinaldo Rueda har sagt at om jeg forbedrer mine ferdigheter en-mot-en, så kommer ingen til å være i stand til å stoppe meg. Han hjelper meg mye, og vi jobber en god del med skudd-øvelser en-mot-en. Jeg ønsker å score mange mål for Flamengo. Jeg følger litt med på nyhetene om Madrid. Noen ganger så forteller faren min meg at de har sendt noe på WhatsApp. Jeg er klar i hodet, jeg er fokusert på Flamengo, og jeg vet enda ikke når jeg reiser til Madrid. Det kan være om et eller to år. 

U-17 VM

Ja, det var litt trist for meg. Jeg støttet laget fra Brasil, men dessverre så klarte vi ikke å vinne tittelen etter to år med hardt arbeid. Nå fokuserer jeg på situasjonen min her i Flamengo. Jeg er her i Flamengo, hvor jeg spiller med Lincoln, Paulinho, og Alan. Om et eller to år, så håper vi alle at vi er en del av senior landslaget. 

Spill for Flamengo

Det er en fantastisk følelse for meg. Helt siden jeg var ti år har jeg spilte for Flamengo. Jeg har kjempet for dette øyeblikket, og jeg føler meg lykkelig med hvordan jeg har utviklet meg og modnet med førstelaget. 

Gleder du deg til å se Vinicius Júnior i Real Madrid? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07