Extra large  he14329
KLAR FOR ALT: Marco Asensio mener han er klar for hva som helst som venter i fremtiden.

Asensio: - Jeg er klar for hva som helst

Marco Asensio snakket med pressen i forbindelse med oppholdet på landslaget.

Marco Asensio scoret forrige helg et helt vanvittig mål da Las Palmas ble nedsablet på Santiago Bernabéu. Unggutten har blitt kjent for sin vanvittige venstrefot, og sine meget vakre scoringer de to årene han har vært en del av Real Madrid. Denne sesongen han har vært på banen i 18 kamper, og like over 1000 minutter, hvor det så langt har blitt syv mål og to målgivende pasninger. For kort tid siden rundet midtbanespilleren 50 kamper for Los Blancos, og totalt har det blitt 17 mål og seks assist. Asensio stilte opp til et intervju i forbindelse med landslagspausen, og unggutten sa følgende: 

Jeg er klar for hva som helst. Jeg er 21 år gammel, det er normalt at jeg ikke ønsker å bære vekten til en klubb som Real Madrid, eller det spanske landslaget på mine skuldre. Det er mange spillere med mer erfaring i troppen, jeg er nødt til å gå steg-for-steg, og lære det jeg kan fra de. 

Zidane vs Lopetegui

Zidane er roligere, og Lopetegui viser sin karakter, men begge er profesjonelle som vet akkurat hva de gjør. De har tillit til meg, og det er det viktigste for meg, slik at jeg kan forholde meg rolig på gressmatta. De to er nære. 

Hjelp fra Ramos

Sergio spurte meg om det var noe jeg trengte for å gjøre overgangen lettere. Jeg tror ikke noen av spillerne visste hvem jeg var da jeg først ankom troppen, men etter målet i UEFA Super Cup-kampen mot Sevilla, så ble alt bedre ettersom vi vant vår første tittel. Vi har en god gruppe, både i Madrid og med landslaget. 

Ros til medspillere

Cristiano er en inspirasjon med tanke på alt han har vunnet, måten han jobber i hver eneste kamp og hver eneste trening er noe å beundre. Madrid har vunnet alle titler, og vi er i posisjon som utfordrer. Vi er nødt til å se på dette som en utfordring, da vi jobber med å overkomme de åtte poengene vi ligger bak Barcelona; neste kamp er på Wanda, og vi er nødt til å vinne den kampen. Isco er også en viktig spiller, og han viser frem sine kvaliteter. Nivået i Madrid er spektakulært, og Isco er nødt til å utnytte sin gode form fra landslaget. 

Hva syns du om innsatsen til Asensio denne sesongen? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07