Extra large  scar rodr guez 19.9.2017
SESONGENS FØRSTE: Óscar Rodríguez scoret sitt første mål for sesongen da han blåste et frispark i krysset i Castilla 0-2-seier.

Castilla-referat: CCD Cerceda (B)

Real Madrid Castilla tok sin tredje strake serieseier da de slo Cerceda 0-2 lørdag ettermiddag.

CCD Cerceda - Real Madrid Castilla
Campo de Fútbol O Roxo, Cerceda
Segunda B - gruppe 1, jornada 14
Lørdag 11. november, kl. 16:30

0-1 Óscar Rodríguez (16')
0-2 Sergio Reguilón (90') - Assist: Franchu

Lørdag ettermiddag var det igjen duket for Castilla-fotball i Segunda B. Santiago Solaris mannskap hadde vunnet sine to siste kamper og skulle møte Cerceda, som ikke hadde vunnet siden midten av september. Etter en meget svak sesongstart så jaktet de hvite fra Madrid nok en opptur for å klarte på tabellen, mens for Cerceda så ville de nærme seg bunnen av tabellen uten seier mot Castilla.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Hernando (León 48'), Sánchez, Reguilón - Ciscar, Seoane - Franchu, Óscar (Fidalgo 77'), Quezada - Gómez (González 56')

Starten på kampen var svært åpen og begge lag kom seg tidlig til halvsjanser. Etter bare fem minutter kom Cerceda seg igjennom på Real Madrid Castillas høyreside og fikk avsluttet, men Javier Belman reddet greit. Noen minutter senere var det Óscar Rodríguez som kom seg til en halvsjanse, men også da reddet Cerceda-keeper, Gorka Magunazelaia greit. Bare minuttet senere var det Dani Gómez som fikk muligheten da han ble spilt alene med keeper etter en strålende pasning av Óscar Rodríguez, men spanjolen sviktet alene med Maguanzelaia.

Castilla hadde fått et lite overtak på kampen og var nærmest scoring. Bare fem minutter etter den store sjansen til Gómez lå ballen i nettet bak Cercedas spanske keeper. Castilla fikk et frispark rett utenfor 16-meteren til vertene og Óscar Rodríguez la ballen til rette. Midtbanespilleren klinket til og banket ballen i krysset bak Maguanzelaia, og Castilla var i ledelsen. Etter scoringen roet kampen seg noe ned, og det skulle gå ti minutter før kampens neste store sjanse var et faktum. Etter litt klabb og babb på en Cerceda-corner ble ballen hælflikket mot mål. Javier Belman var totalt utspilt, og Castilla var bare heldige med at ballen trillet noen centimetere utenfor stolpen.

Det gikk lenger tid mellom sjansene mot slutten av omgangen, men Castilla fikk en meget god mulighet til å doble ledelsen etter en drøy halvtime var spilt. Et langt innlegg ble slått innover fra Álvaro Tejero. Ballen gikk over hodet på Luismi Quezada, og spanjolen kastet seg rundt og brassesparket ballen inn i feltet. Dani Gómez fikk hodet på brasse-innlegget, men han traff ikke ballen tykt nok og headingen gikk utenfor mål. Stort mer skjedde det ikke i den første omgangen og lagene gikk til pause på stillingen 0-1 til Castilla.

Andreomgangen ble en eneste stor krigekamp i forhold til den første. Det var lenge mellom sjansene og store deler av kampen ble utspilt på midtbanen. Hjemmelaget kom seg til en stor sjanse etter en time var spilt, da en Cerceda spiller var umarkert på bakre stolpe. Sergio Reguilón fikk dog kastet seg inn i duellen og forstyrret Cerceda-spilleren nok til at avslutningen gikk utenfor og Castilla slapp med skrekken.

Fokuset til Castilla ble mer defensivt for å trygge seieren og det var ikke mange mulighetene bortelaget hadde til å doble ledelsen. Franchu var svært nære å runde keeper og sette inn 0-2 ti minutter før slutt, men ballen ble klarert rett foran føttene på argentineren. Mot slutten av kampen skulle dog Castilla få kontret inn 0-2-scoringen og sikre at de tre poengene ble med hjem til Madrid. Bortelaget kontret og kastet spillere i angrep. Ballen havnet hos Franchu, som slo et langt innlegg som til slutt havnet hos Sergio Reguilón, og dagens kaptein skled inn 0-2-scoringen og sikret Castilla tre poeng, og deres tredje strake ligaseier.

Castillas beste: Franchu