Extra large benzema
TØFT: Karim Benzema har slitt med å finne toppformen.

Benzema: - Ronaldo er egoistisk

Karim Benzema har deltatt i et intervju med Canal+.

Mens de fleste spillerne er på landslagssamling, er Karim Benzema hjemme i Madrid og forbereder seg til El Derbi. Franskmannen har ikke blitt tatt ut på det franske landslaget på lenge, og i et nylig intervju med Canal+ forteller han om den tøffe tiden han nå er inne i, forholdet med Frankrikes landslagstrener og om hvordan det føles å bli buet på av sine egne fans.

Deschamps

Så lenge han er trener kommer ikke jeg til å bli tatt ut. Det har gått to og et halvt år siden han sist kalte meg opp, og jeg trenger ikke å være smart for å vite at det ligger noe mer bak det. Jeg respekterer han, men han har dessverre snudd ryggen sin til meg.

VM

Det er komplisert. Jeg er ikke en idiot, selvsagt ønsker jeg å være med. Jeg elsker fotball og jeg nyter å delta i slike turneringer. Jeg vil vinne noe med landslaget mitt, og jeg gir aldri opp den drømmen. Jeg håper ting endrer seg i fremtiden.

Problemer med lagkameratene

Jeg har ingen problemer med noen av spillerne på landslaget. Det hender jeg ser dem noen ganger, og det er alltid veldig hyggelig. Hele verden vet om det som skjedde, men jeg er ingen bråkmaker, det er bare ikke sånn jeg er.

Dårlig målform

Jeg scorer mål, men når det er en ved siden av deg som scorer 50 mål hver sesong blir du ikke lagt merke til. Før var en spiss god når han scoret 25 mål hver sesong men nå.....

Forholdet med Ronaldo

Cristiano og jeg har et godt forholdt, og vi liker å spille sammen. Han er egoistisk men det er til lagets beste, og det plager ikke meg.

Presset i Madrid

Det vanskeligste med å spille for Real Madrid er presset. Media liker å selge overskrifter, men med alderen har jeg lært meg å forholde meg avslappet til slikt.

Vinne Gullballen

Det er vanskelig, men det ligger alltid i bakhodet mitt. Drømmen om å vinne Gullballen driver meg videre, men vi må innse at Ronaldo og Messi er fra en annen planet.

Kritikk

Jeg må være et forbilde på banen, men det er tøft å være i Spania når alle peprer deg med kritikk. Det er enda tøffere når kritikken kommer fra dine egne fans, men jeg må være et forbilde for alle barna som ser på oss,

Tror du Benzema blir tatt ut på landslaget igjen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07