Extra large isco landslaget movistar
LANDSLAGSPAUSE: Isco ble byttet ut med en smell, men skal være klar til El Derbi.

Isco: - Jeg er en viktig del av laget

Francisco Alarcón snakket med Movistar+ i forkant av oppgjøret mot Costa Rica.

Francisco Alarcón, bedre kjent som Isco har den siste uken vært med det spanske landslaget. Lørdag var han i startoppstillingen da Spania spilte mot Costa Rica på Estadio La Rosaleda i Málaga, og han gjorde sakene sine bra. Magikeren var i nærheten av alle målene som ble scoret, og kunne fort endt opp med å score selv. Nærmest kom han med et frispark, Carvajal gjorde en god redning. En drøy time ut i kampen ble han omsider tatt ut, og ble erstattet av Marco Asensio, grunnet en tøff takling. 

Midtbanespilleren med den ekstreme ballkontrollen ble ikke med landslaget til Russland, for den andre treningskampen denne landslagspausen grunnet smellen han fikk mot Costa Rica. Isco har valgt å rette fokus mot El Derbi, hvor det er ventet at han er spilleklar, ettersom det ikke er en skade og kun en smell. I forkant av kampen ble Isco spurt om Asensio, og sesongen så langt av Movistar+, hvor han sa følgende: 

Han har et stort potensiale, og en god fremtid innen fotball. Han har en enorm venstrefot, en som praktisk talt ingen andre spillere har. Vi er nødt til å la han forbedre seg med ro, og ikke la hans hode bli fylt med små fugler. Folk snakker om hvordan de tror at han kommer til å vinne Ballon d'Or, men vi snakker ikke om det, og vi tenker ikke på å vinne den. Alt vi kan gjøre er å jobbe hardt, og forsøke å bli bedre hver eneste dag. 
Jeg føler at jeg er en viktig del av laget, med å score mål og spille målgivende pasninger, og den selvtilliten gjør at jeg forsøker ting jeg kanskje ikke ville forsøkt tidligere. Begynnelsen av sesongen har ikke vært som forventet. Det er mange faktorer som har hatt innvirkning på dette som ikke er vanlig i en klubb som Madrid. Det har vært små form-dupper, og det har muligens påvirket oss. Vi er åtte poeng bak Barcelona, og det er en vanskelig luke, men vi har klart vanskeligere ting tidligere. 

Syns du Isco er en viktig brikke i Real Madrid? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07