Extra large sergio ramos 19.11.2017
BRAKK NESA: Sergio Ramos brakk nesa da Real Madrid og Atlético Madrid delte poengene lørdag kveld.

Skadeoppdatering: Sergio Ramos

Real Madrid-kapteinen brakk nesa i duellen med Lucas Hernández i El Derbi Madrileño.

Real Madrid og Atlético Madrid delte poengene da lagene møttes på Wanda Metropolitano lørdag kveld. Det var en sjansefattig kamp som ble utspilt i Madrid denne kvelden, og en av sjansene til bortelaget var det Sergio Ramos som sto for. Real Madrid-kapteinen kastet seg frem for å stupe ballen i mål, men istedenfor så fikk han kjenne skoen til Lucas Hernández. Spanjolen ble lappet sammen og fullførte omgangen, men i pausen ble han erstattet av Nacho. Senere på kvelden ble det bekreftet at kapteinen hadde brukket nesa. Real Madrid har nå sluppet en offisiell pressemelding vedrørende Sergio Ramos' skade. 

Etter tester utført på Sergio Ramos av Real Madrid Sanitas medisinske personell, har han blitt diagnostisert med en brukket nese. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

En skade som dette kan løses på to måter. Sergio Ramos kan bruke maske i de kommende kampene for å ikke forverre skaden. Dette fungerer helt fint så lenge spanjolen ikke får nok en smell i nese-partiet. Det kan også bli bestemt at midtstopperen skal operere nesa, og isåfall vil han tilbringe lengre tid ute på sidelinjen. MARCA hevder å vite at det har blitt bestemt at Ramos skal bruke maske, og han er dermed sannsynligvis klar igjen når Real Madrid får besøk at Málaga til helga, mens det ventes at han får hvile og blir igjen i Madrid når Real Madrid i morgen vender kursen mot Kypros for å møte APOEL i Champions League. 

Ánimo Sergio!

Pmn6