"Steinbruddet" totalt suverene

Los blancos knuste all motstand på alle nivå.

Alle lagene fra ‘La Fábrica’ som spilte på lørdag vant sine kamper. Castilla, Juvenil B og C spiller på søndag. Castillas kamp mot Celta B, en klar kandidat for opprykk som innehar fjerdeplass (søndag 23, 24:00 Realmadrid TV), er en perfekt anledning for trener Toril til å opprettholde de positive resultatene. Real Madrid C for sin del, ønsker å gå tilbake til sin seiesrekke etter å ha avgitt poeng mot Valderas. Motstander er Villaviciosa som ligger fire plasser bak. Begge lag vant sine respektive treningskamper på onsdag, Alcobendas (2-1) og Torrejón (3-1).

Borteseier for Junior A
Laget trenes av Tristan Celador som fortsetter som tabellener etter å ha slått Atletico Madrid 1-3. Mål fra Juanfran , Derik og Alex Diaz ga de hvite tre poeng i Cerro del Espino.

Junior B fremdeles alene på topp
Som de to andre Junior-lagene er de også tabellener. Atletico Metropolitano som lå på åttende hjalp de hvite til nitten poeng totalt.

Junior C forblir ubeseiret hjemme
Real Madrid vant 2-1 på Union Nord-Zone som var deres tredje strake seier. Etter sytten runder har laget til de Ramis fortsatt ikke har tapt en kamp på hjemmebane.

Cadet A i målras
Serielederen delte ut juling på sitt besøk hos San Fernando som befant seg på bunnen i tabellen (0-4). De hvite var mye bedre gjennom hele kampen og målene kom fra Pablo , Álvaro og Legaz som scoret to mål.

Seier for Cadet B
Laget trenes av Pedro Sanchez som tok sin åttende strake seier hjemme takket være god innsats over hele banen (5-1). Manresa, Merchán, Pozo, Cristian og Miki skåret for de hvite.

Infantil A rykker fremover
Infantil A vant sin kamp 2-0 mot EFMO Boadilla som førte laget til tredjeplass i tabellen. Det gode kollektive arbeidet resulterte i mål ved Rivero og Miky.

Infantil B fortsetter å vinne
En 0-2 borteseier ble sluttresultatet for Sebastian Grills elever. Manu og Josete ga seier til Real Madrid.

Alevín A klatrer med seier
Laget til Iñaki Beni nærmer seg toppen av tabellen. Las Rozas måtte bite i gresset med 0-6 tap. Galache skåret et hat trick. Nicu, Adrian og ISMA skåret et mål hver for Real Madrid.

Alevín B satt press på lederen med seier
Viktige poeng for Alberto Garrido som fortsetter å jage lederen med en komfortabel seier over Covibar (5-2). Målene kom ved Fran, Richi, Emi, José del Valle og Alex .

Benjamín A fortsetter sin seiersrekke
Elevene til Juan Carlos Perez returnerte til hjemlig serie etter en hviledag. Det gjorde de ved å fortsette å vinne kamper. Og det var El Esperanza A, nest siste på tabellen, som måtte ungjelde ved å slippe inn åtte mål på besøk på Valdebebas. Mål fra Ignacio og Ismael og doble av David, Iker og Marcos ga 8-1.

Historisk seier for Benjamín B (17-0)
Dette var møtet mellom topp og bunn og resultatet viste dette. Mario og Ricardo scoret fire mål, Alberto signert et hat trick, Nacho en dobbel og David Silviu, Sergio, Adrian og Theo fikk et må hver .

Pmn6