SEKS PÅ RAD: Real Madrid Castilla er nå ubeseiret de siste seks kampene.

Ungguttene fortsatte sine rekke med kamper uten tap da de tok poeng mot serielederen.

Fuenlabrada 0-0 Real Madrid Castilla
Estadio Fernando Torres, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 16
Lørdag 25.november

Etter en meget svak start på sesongen har Real Madrid sine unggutter omsider fått ballen til å rulle, og har levert flere gode prestasjoner den siste tiden. De har blant annet slått lag som Celta B og Rapido de Bouzas som begge er topp seks i ligaen, og har gått fra en poengfangst på kun ni de første ti kampene, til elleve poeng på de neste fem. Lørdag var det omsider en meget tøff utfordring som ventet for Castilla, da de møtte byrival og suveren serieleder Fuenlabrada til dyst på Estadio Fernando Torres.

Real Madrid Castilla: Belman - Tejero, Hernando, Sánchez, Reguilón - Franchu (Molina 81'), Jaume, Óscar, Seoane (Fidalgo 91'), Quezada - Cristo (Gómez 66')

Fuenlabrada: Freixanet - Iribas, Díaz, Armando (Portilla 81'), García - Milla, Yaw (Cristóbal 59'), Candela, Dioni - Fraile, Quero (Matheus 70')

Det var som forventet vertene som åpnet kampen best, og kom til den første sjansen. Drøyt fem minutter ut i kampen spilte de seg fremover på banen, og Faile fikk ballen. Angriperen brukte omsider litt for lang tid med ballen, og avslutningen ble for svak til å skape hodebry for Belman. Snaut fem minutter senere var vertene på vei fremover igjen, men denne gang var ikke avslutningen god nok, og endte utenfor. Selv om det var vertene som kom til de første halvsjansene, så var Real Madrid sine unggutter fullt på høyde med serielederen, og virket tente.

Drøyt tjue minutter ut i kampen skulle gjestene komme til deres første sjanse, og det etter vakre kombinasjoner. Tejero og Franchu spilte vegg, før sistnevnte slapp ballen til Cristo. Angriperen kranglet med seg ballen forbi forsvareren, men fikk ikke kontroll over kule. Det gjorde omsider Franchu som stormet inn i feltet, og ladet kanonen, men en god redning fra Freixanet hindret scoring. En halvtime ut i kampen forsøkte igjen en Fuenlabrada-spiller seg fra langt hold, men forsøket gikk over. Like før hvilen var vertene frempå igjen, denne gang etter gode kombinasjoner - dog så ville det seg ikke, og avslutningen endte i nettveggen. En god omgang defensivt fra Castilla gjorde at lagene gikk til hvilen på 0-0.

Som i den første omgangen så var det vertene som skapte den første sjansen etter hvilen. Fraile var sterk og dro med seg ballen oppover i banen, før han fintet seg innover og skrudde ballen mot lengste kryss - dog like over. Ti minutter ut i omgangen kontret Castilla umiddelbart etter et hjørnespark fra vertene, og ballen datt ned hos Cristo som var sterk i duellen med Díaz. Den unge angriperen la ballen til rette, men også han skrudde ballen like over det lengste krysset. Like etter timen var rundet ble nettopp Cristo byttet ut, til fordel for Dani Gómez.

Et kvarter før slutt fikk gjestene frispark, og Quezada gjorde seg klar. Forsøket fra mannen med silke-foten var bra, men målvakten hadde kontroll og reddet. Drøyt ti minutter før full tid slo Óscar en vakker gjennombruddspasning til Gómez, som fikk kontroll over kula innenfor motstanderne sin 16-meter, men avslutningen ble for svak og gikk rett på keeper. Fem minutter før full tid fikk Fuenlabrada en stor sjanse da en ball ble spilt inn i feltet, hvor angriperen enkelt kunne sette ballen i det tomme målet, men heldigvis for Castilla så bommet han på ballen. Like før slutt fikk vertene en ny sjanse ved Fraile, men igjen var Belman god og reddet avslutningen. Dermed endte det 0-0, og Castilla tok et meget sterkt poeng på bortebane mot serielederen. På tirsdag gjester Fuenlabrada Santiago Bernabéu, til returkampen i Copa del Rey.

Banens Beste: Jaime Seoane