Extra large logo

Fra medlemsblad til medlemsartikler

Fremover vil det produseres flere kvalitetsartikler for medlemmene.

For noen måneder siden bestemte vi oss for å starte med et supportermagasin i PDF for våre medlemmer. Planen var å samle de beste artiklene på ett og samme sted, slik at medlemmene av supporterklubben ville få et så bra tilbud som mulig. Magasinet ble publisert i vår medlemsgruppe på Facebook, men dessverre var responsen relativt lav.

Vi fikk også tilbakemeldinger om at PDF-formatet var tungvint, og flere ønsket heller at vi startet opp med lukkede artikler for medlemmer. Dette har vi nå lyttet til. Fremover kommer vi til å fokusere på å belønne medlemmene våre med flere kommentarer, spesialer og lignende artikler av høy kvalitet. Vi har allerede publisert en medlemsartikkel, nemlig Martin Helleruds kommentar om skadesituasjonen til Bale, og hvorvidt det er på tide å selge waliseren. Saken kan du lese her.

Vi jobber hele tiden for å gi medlemmene våre et så bra tilbud som mulig. Dersom det er noe dere ønsker at vi publiserer mer av, håper vi at dere tar kontakt med oss, enten gjennom vår Facebook-side eller diskusjonsgruppen for medlemmer.

  • Ønsker du å støtte supporterklubben og bli medlem av Peña Madridista Noruega? Klikk her!
  • Dersom du allerede er medlem, og ønsker å bli en del av vår eksklusive diskusjonsgruppe for PMN-medlemmer, kan du klikke her.
Pmn6