Extra large luismi quezada 2.10.2017
FORMSPILLER: Luismi Quezada er en av Castillas store formspillere og fikk i tillegg sin Real Madrid-debut tidligere i uken.

Før Castilla-kamp: San Sebastián de los Reyes (H)

Real Madrid Castilla er ubeseiret i sine seks siste kamper og jakter tre poeng når de får Basker-besøk.

Real Madrid Castilla - San Sebastián de los Reyes
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 17
Lørdag 2. desember, kl. 17:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla delte poengene med topplaget Fuenlabrada forrige helg, og det mot et Fuenlabrada-lag som dager senere klarte uavgjort mot Real Madrid på Santiago Bernabéu. Denne helgen er det tid for nok en Castilla-kamp når de helhvite fra Madrid får besøk av San Sebastián de los Reyes fra Baskerland. Troppen til Santiago Solari er tilnærmet identisk med den som måtte Fuenlabrada forrige helg, men det er verdt å bemerke seg at Víctor Campuzano ikke er med i troppen. Det er uvisst om spanjolen er utelatt grunnet skade eller sportslige årsaker.

Troppen: 

Keepere: Javier Belman og Darío.
Forsvarsspillere: Tejero, Martín, León, Sánchez, Hernando, León og Quezada.
Midtbanespillere: Ciscar, Óscar, Franchu, González, Seoane, Molina, Mancebo, Segura og Fidalgo.
Angrepsspillere: Gómez. 

San Sebastián de los Reyes har hatt en varierende sesong så langt. I skrivende stund ligger baskerne på 7. plass på tabellen, tre poeng over Real Madrid Castilla. I forrige runde spilte San Sebastián de los Reyes 0-0 mot Ferrol, etter at de hadde tapt 2-1 mot Fuenlabrada runden i forveien. Real Madrid Castilla har møtt San Sebastián de los Reyes 14 ganger opp igjennom historien. Historisk sett er det Castilla som har hatt et overtak. Hovedstadslaget har vunnet seks av oppgjørene mot baskerne, mens San Sebastián de los Reyes har vunnet bare tre ganger og det har endt uavgjort ved fem anledninger. Da lagene møttes i Madrid tidligere i år endte det 1-1 etter at Víctor Campuzano reddet poenget med en meget sen scoring. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
               Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                   Seoane, Molina
                          Franchu, Óscar, Quezada
                                           Gómez

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6