Extra large  2rm2070
SLET: Franchu og Real Madrid Castilla slet med å skape store sjanser da de spilte 0-0 mot San Sebastián de los Reyes i ettermiddag.

Castilla-referat: San Sebastián de los Reyes (H)

Castilla styrte kampen men klarte ikke få hull på byllen da de fikk besøk av San Sebastián de los Reyes.

Real Madrid Castilla 0-0 San Sebastián de los Reyes
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 17
Lørdag 2. desember, kl. 17:00

Lørdag ettermiddag var det nok en gang duket for en ny Castilla-kamp i Segunda B - gruppe 1.  De helhvite fra hovedstaden tok imot San Sebastián de los Reyes til dyst på Estadio Alfredo Di Stéfano, og ungguttene håpet å fortsette den gode formen. Castilla hadde ikke tapt på seks seriekamper før møtet med Mancebos tidligere arbeidsgiver, men mannskapet til Santiago Solari ønsket å sikre seg tre poeng etter å has spilt uavgjort i de to foregående seriekampene. San Sebastián de los Reyes kom til Madrid med et revansjelystent mannskap, ettersom de ikke hadde vunnet på et par seriekamper. Dermed var det duket for en virkelig godbit av en fotballkamp i Madrid denne ettermiddagen!

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón - Ciscar, Seoane (Molina 73') - Franchu, Óscar, Quezada (Mancebo 87') - Cristo (Gómez 65')

Castilla tok tak i kampen fra første spark på ballen og gikk ut i et voldsomt tempo. Kampen var bare noen minutter gammel da Álvaro Tejero involverte seg fint på sin høyreside og ble taklet. Castilla fikk frispark i en god innleggsposisjon og både Óscar og Luismi Quezada sto ved ballen. Quezada hoppet over ballen og Óscar spilte den videre til venstrekanten, men pasningen var noe upresis. 21-åringen fikk dog avsluttet og ballen gikk i tverrliggeren. Cristo González var frempå på returen og banket ballen i mål, men scoringen ble annullert for offside.

Etter Castillas annullerte scoring roet kampen seg betraktelig og det tok lang tid før det ble flere muligheter. Mye av spillet ble utspilt på midtbanen og begge lag var svake på den siste tredjedelen av spillet. Etterhvert tok Castilla mer over banespillet, men når de nærmet seg gjestenes mål så var det som regel for upresise pasninger som hindret de hvite i å score. Etter en snau halvtime kom Castilla til kampens første sjanse. Franchu slo et innlegg inn til Cristo, men sistnevnte bommer regelrett på ballen og fikk ikke sendt av gårde noen avslutning, og dermed sto det fortsatt 0-0. Noen minutter senere kom gjestene til en grei mulighet, men da gikk avslutningen himmelhøyt over målet til Javier Belman.

Fem minutter etter gjestenes visitt var det Óscar som var nære scoring. Cristo González slo en glimrende pasning i retning den offensive midtbanespilleren, men unggutten klarte ikke ta ned ballen og ballen gikk ut av spill. Dersom Óscar hadde tatt ned ballen hadde han vært alene med Carlos Morales i San Sebastián de los Reyes-målet, men istedenfor ble det utspark fra femmeteren. Mot slutten av omgangen kom Castilla til to gode muligheter. Først var det Franchu som avsluttet fra skrått hold, men nevnte Morales hindret argentineren. Sekunder før pause var det Cristo som nok en gang fikk en gedigen mulighet. Et innlegg ble slått inn til den tidligere Tenerife-spilleren mottok ballen på fem meter og avsluttet, men til hjemmepublikumets store fortvilelse så gikk skuddet rett på Carlos Morales, og dermed sto det 0-0 da lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene.

Andreomgangen fortsatte i samme spor som førsteomgangen, nemlig at Real Madrid Castilla hadde mye ballinnehav og styrte spillet, men de slet med å produsere store sjanser. San Sebastián de los Reyes kom på enkelte visitter på hjemmelagets banehalvdel, men det var de hvitkledde som styrte kampen uten å skape store muligheter. Etter en drøy time kom gjestene til sin største mulighet i kampen da et innlegg havnet hos Maganto. 25-åringen avsluttet fra rundt ti meter, men skuddet var svakt og gikk like utenfor stolpen til Javier Belman. Bortelaget tok mer over og fem minutter etter sjansen til Maganto var gjestene nok en gang farlig frempå. Borja Díaz fikk avslutte fra 20 meter og Javier Belman måtte ut i full strekk og slå til corner.

Etter San Sebastián de los Reyes' gode periode fikk igjen Castilla overtaket på kampen, men sjansene ville bare ikke komme. Dani Gómez erstatter Cristo González i jakten på scoring, men den tidligere Juvenil-spilleren maktet heller ikke å få ballen i nettet. Mot slutten av kampen presset hjemmelaget voldsomt på og fikk flere halvsjanser, men det endte som regel med corner eller at avslutningen gikk utenfor. Ingen av lagene maktet å bruke de få sjansene de fikk og dermed endte det uavgjort i Madrid denne ettermiddagen, og Real Madrid Castilla har nå gått syv kamper på rad uten tap.

Castillas beste: Franchu