Extra large  1rm0375 horizontalthumb
SKUFFET: Det var en skuffet Casemiro som møtte pressen etter poengdelingen borte mot Athletic Club.

Spillerkommentarer: Athletic Club (B)

Casemiro, Isco og Keylor Navas møtte pressen etter poengdelingen mot Athletic Club

Los Blancos klarte ikke å sette ballen i nettmaskene bak Kepa Arrizabalaga, og gikk dermed målløse i sin andre bortekamp på rad. Spillerne var skuffet etter å ha misbrukt muligheten til å komme et steg nærmere tabelltoppen. Dette hadde spillerne å si etter kampen:

Casemiro:

Vi tapte poeng og vi misbrukte muligheten til å tette luken. Vi hadde mange muligheter til å score, men det ville seg ikke. Vi kom til en vanskelig stadion og møtte et godt lag. Vi dominerte kampen, men klarte ikke å avgjøre. 
Vi tar med oss videre alle mulighetene vi skapte, og nå må vi fortsette å jobbe hardt. Vi ønsker alle å spille. Vi har en god tropp, og viste det i kampen.  Vi spilte bra, men klarte ikke å vinne.

Isco:

Vi skapte mange muligheter, men manglet presisjon i de avgjørende øyeblikkene. Det er kanskje det som er hovedproblemet denne sesongen. Vi fortjente å vinne og vi spilte alt i alt en bra kamp. Vi kriget helt til siste slutt, men det er trist at vi ikke klarte å tette luken til toppen. Vi må fortsette å jobbe hardt, og det er fortsatt mulig å tette luken før årsskiftet.

Keylor Navas:

Vi spilte en bra kamp, men fikk dessverre ikke med oss tre poeng hjem. Vi fortjente å vinne kampen. Vi la inn en enorm innsats. Vi må fortsette å jobbe hardt, fordi det er lenge igjen av sesongen. Målene vil komme, og vi må fortsette å kjempe.
Det var en bra mulighet for oss å tette luken, men det er ingenting vi kan gjøre med det akkurat nå. Vi kan ikke gå rundt å synes synd på oss selv. Vi må være bedre forberedt i framtiden hvis vi ønsker å vinne tittelen i år også.  Jeg er lykkelig og rolig. Jeg forsøker alltid å nyte hvert øyeblikk. Plutselig er det over.

Hva synes du om det spillerne hadde å si etter kampen?

Pmn6