Extra large satellite  1
PK: Zidane snakket med pressen før kampen mot Borussia Dortmund

Zidane før kamp: Borrusia Dortmund (H)

Zidane snakket med pressen før kampen mot Borussia Dortmund.

Real Madrid er allerede videre til sluttspillet i årets Champions League, og møter Borussia Dortmund i den siste kampen i gruppespillet. Dette hadde Zidane å si før kampen:

Vi vet at motstanderen har mye å spille for. Vi er allerede kvalifisert, men vi ønsker å gjøre vårt beste for å vinne kampen. Vi ønsker kun å fokusere på vårt eget spill.
Jeg mener at laget er i fin form, men vi må gjøre det bedre foran mål. Situasjonen i ligaen er ikke ideal, men vi må fortsette å jobbe hardt. Jeg er rolig, fordi jeg fortsatt har troen på at vi kan snu ting i riktig retning.  Vi spiller greit, og jeg bryr meg ikke hva folk mener.

Kritikken 

Jeg ser ting andre ikke ser. Jeg ønsker at folk ikke skal glemme hva dette laget har prestert de siste sesongene. Folk som har ingenting å gjøre med klubben kan ha sine egne meninger. Jeg kan ikke endre på hva folk synes. Jeg er ikke bekymret over det. 

Øve på avslutninger

Vi jobber med saken, men hovedproblemet er å finne rommene og skape mer sjanser. Slik er fotball, og av og til skjer slike ting. Når vi spilte mot Malaga, Apoel og Las Palmas skapte vi mange muligheter og scoret mange mål. Vi er ikke konsistente nok, men jeg gir meg ikke før det forbedrer seg.

Duellen med Messi for Ballon d´Or

Det er sant at statistikkene til Messi er fantastiske. Begge er fantastiske spillere og de gjør hverandre bedre. Denne duellen kommer til å fortsette i mange år framover.

Bale

Jeg vet ikke. Vi vil se om han spiller mot Sevilla. Han har ikke trent med laget ennå. Han trener for seg selv, men han kommer definitivt til å være med til Abu Dabi.

Champions League-trekning

Det er ingen enkle kamper i Champions League. Det har ikke mye å si om du kommer på første eller andre plass. Det blir vanskelig uansett hvem vi får som motstander. 

Chelsea- Atlético

Jeg elsker fotball og ser hver kamp. Laget mitt er ikke involvert, så jeg bryr meg ikke. Jeg håper det beste laget vinner.

Nye signeringer i Januar

Vi har ikke bestemt oss ennå.

VM

Jeg tror at Frankrike og Spania kommer til å ta seg videre fra gruppen uten problemer.

Hva synes du om det Zidane hadde å si før kampen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07