Extra large mateo kovacic 5.12.2017
PRESSEKONFERANSE: Mateo Kovacic stilte opp for pressen sammen med Zinedine Zidane før oppgjøret mot Borussia Dortmund.

Kovacic: - Icardi er en bra spiller

Real Madrids kroatiske midtbanespiller snakket med pressen før årets siste Champions League-kamp.

I morgen venter årets siste Champions League-kamp for Real Madrid. Los Blancos får besøk av Borussia Dortmund i det som er en relativt betydningsløs kamp hva angår videre spill i Champions League. Real Madrid sikret seg videre avansement i forrige runde mot APOEL, og Borussia Dortmund er allerede ute av Champions League. Los Blancos jakter en etterlengtet opptur etter en svak periode i LaLiga og et skuffende borteresultat mot Athletic Club på lørdag. Som vanlig stilte Zinedine Zidane opp på pressekonferansen sammen med et medlem fra spillertroppen, denne gang var det Mateo Kovacic som snakket med pressekorpset på Valdebebas. Kroaten snakket om hvordan den siste tiden har vært for han, samt delte sine tanker rundt det kommende overgangsvinduet.

Morgendagens kamp:

Vi er klare. Vi vil gjøre en god kamp og score mål, noe som er det vi har manglet i de siste kampene. Champions League er alltid viktig og selv om vi allerede har kvalifisert oss så vil vi fortsatt vinne kampen.

Form:

Vi har hatt noen veldig gode kamper. Vi scoret ikke i Bilbao, men vi må komme oss videre. Som i livet så er det vanskelige tider, men vi kommer oss igjennom dem sammen. Vi mangler ikke spillere, vi har den beste troppen i Europa. Vi spiller godt, selv om vi har hatt en svak kamp en gang i blant så syns jeg vi ser klare ut til å gjøre en god kamp.

Returen fra skade:

Jeg er veldig glad for å være tilbake på banen. Det er det jeg elsker mest i hele verden. Jeg føler meg bedre og jeg kommer meg tilbake til god gammel form steg for steg. Jeg er klar for enhver oppgave. Jeg var i god form i starten av sesongen, men skaden satte meg tilbake. Men jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt hver dag og lære av lagkameratene mine. Jeg ville likt å spilt en viktigere rolle, som jeg gjorde den første sesongen jeg var her.

Cristiano Ronaldo:

Cristiano ser veldig bra ut. Han er den beste spilleren i verden. Han har scoret mål og han kommer til å fortsette å score mange flere. Noen ganger vil bare ikke ballen gå inn, men det er fortsatt lenge igjen av sesongen. Jeg syns han burde vinne Ballon d'Or fordi han har hatt et fantastisk år. Han har scoret mål, laget har vunnet alt som kan vinnes og han har vært avgjørende for laget. Det viktigste er dog at vi vinner som et lag. 

Januar-vinduet:

Jeg syns ikke spørsmål rundt overganger egentlig angår meg fordi overganger er ikke noe jeg har noe med. Jeg har spilt med Icardi og han er en god spiller. Men vi har det beste angrepet i verden her og alt jeg kan si er at Icardi er en bra spiller og at han kunne hjulpet oss, men overganger har ikke noe med meg å gjøre. 

Hva syns du om kroatens uttalelser?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07