Extra large  scar rodr guez 19.9.2017
GOD: Óscar Rodríguez har vært en av Castillas beste spillere den siste tiden og håper å fortsette den gode formen mot Ferrol.

Før Castilla-kamp: Ferrol (B)

Real Madrid Castilla jakter tre nye poeng når de gjester bunnlaget Ferrol.

Racing Club Ferrol - Real Madrid Castilla
Estadio Municipal da Malata, Ferrol
Segunda B - gruppe 1, jornada 18
Lørdag 9. desember, kl. 18:00
Realmadrid TV

Castilla delte poengene med San Sebastián de los Reyes i forrige runde og jakter en seier når de møter Ferrol på bortebane lørdag kveld. Santiago Solaris mannskap har ikke vunnet på tre kamper etter å ha delt poengene i sine tre siste kamper, men de har heller ikke tapt siden slutten av oktober. Santiago Solaris tropp til morgendagens bortekamp var tilnærmet lik den som møtte San Sebastián de los Reyes i forrige serierunde. Víctor Campuzano er tilbake i troppen etter å ha slitt med en liten skade. Denne gangen er ikke Mancebo med i kamptroppen, men det er usikkert om kantspilleren sliter med skade eller om han er utelatt av sportslige årsaker.

Troppen: 

Keepere: Javier Belman og Darío.
Forsvarsspillere: Tejero, Martín, León, Sánchez, Hernando, León og Quezada.
Midtbanespillere: Ciscar, Óscar, Franchu, González, Seoane, Molina, Segura og Fidalgo.
Angrepsspillere: Gómez og Campuzano. 

Ferrol har slitt stort denne sesongen. Laget fra Galicía-regionen startet sesongen lovende og tapte ingen av sine første fire kamper. Etter dette har det dog være vanskeligere for morgendagens Castilla-motstander. Ferrol har nemlig ikke vunnet siden slutten av september, og i skrivende stund ligger de på nedrykksplass i Segunda B, gruppe 1. Pablo Rey er en mann Castilla-forsvaret må passe seg for i morgendagens oppgjør. Den 32 år gamle spanjolen er Ferrols toppscorer denne sesongen, med sine fem scoringer på 16 seriekamper. Den offensive midtbanespilleren er også morgendagens motstanders kaptein, og dermed en nøkkelspiller for Ferrol.

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
              Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                  Seoane, Molina
                         Franchu, Óscar, Quezada
                                          Gómez

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6