Extra large castilla vs racing ferrol
FORLENGET REKKEN: Real Madrid Castilla er ubeseiret åtte kamper på rad etter seieren mot Racing Ferrol.

Castilla-referat: Racing Ferrol (B)

Real Madrid Castilla forlenget rekken til åtte kamper uten tap med seier mot Racing Ferrol.

1-3 Álvaro Fidalgo (81') - Assist: Jaime Seoane

Real Madrid sine unggutter har levert strålende den siste tiden, og var ubeseiret de siste syv kampene i forkant av møtet med Racing Ferrol. Tre av kampene hadde endt med seier, og fire av kampene hadde endt med poengdeling, men viktigst av alt, ungguttene har snudd den dårlige trenden fra starten av sesongen. Situasjonen har vært liknende som for førstelaget hvor spissene har slitt med å score mål, men midtbanen har steppet opp. Lørdag var det duket for duell mot laget som lå på sjetteplass på tabellen i Ferrol.

Real Madrid Castilla: Belman - Álex, Sánchez, León, Reguilón - Franchu (Campuzano 72'), Seoane, Óscar (Fidalgo 63'), Jaume, Quezada - Cristo (Gómez 86')

Det skulle ikke gå lang tid før vi fikk den første sjansen på Estadio Municipal de Malata, og det var vertene som stod for den. Kun to minutter ut i kampen ble en motspiller spilt fri i feltet, og fikk muligheten alene med Belman, men sisteskansen var meget solid og reddet forsøket. Castilla kom til deres første sjanse i kampen etter ti minutter, etter en innøvd frispark-variant mellom Óscar og Quezada, men Mackay i buret til gjestene stoppet forsøket. Real Madrid sine unggutter tok over kampen fullstendig etter frisparket, og dominerte det neste kvarteret fullstendig.

Etter å ha kontrollert kampen i lang tid skulle Castilla omsider få en fortjent scoring, og den var av det vakre slaget. Angriperen Cristo fintet seg forbi to forsvarere og slo inn i boksen fra dødlinjen. Innlegget fant Luismi Quezada som hadde stormet inn i feltet, og smelte ballen i mål til 0-1 etter 25 minutter. Fem minutter senere var det vertene sin tur til å få muligheten på frispark, og det var et godt forsøk som ble sendt mot målet til Belman, men igjen var sisteskansen solid og reddet. Vertene fikk en ny mulighet like før hvilen, og igjen stod Real Madrid Castilla sin burvokter i veien og hindret utlikning. Dermed gikk lagene til hvilen på 0-1.

Gjestene fra Madrid fortsatte det gode spillet fra første omgang da den andre ble blåst i gang, og det tok ikke lang tid før ledelsen ble doblet. Reguilón stomet opp langs siden med høy fart etter 53 minutter, og slapp ballen til Cristo. Angriperen var tålmodig og holdt i ballen, før han på vakkert vis sendte Seoane alene med Mackay med utsiden av foten. Midtbanespilleren fikk avslutte mellom beina på Mackay helt upresset, og dermed var ungguttene i føringen med to mål. Ti minutter senere skulle omsider kampen få nytt liv, etter en svak prestasjon av Belman. Et skudd fra omlag 20 meter gikk rett på Belman, men en ekkel stuss gjorde at sisteskansen var nødt til å gi en svak retur, og Joselu på Racing Ferrol stormet inn i feltet og klemte ballen i mål.

Dermed var det håp for vertene igjen, og de presset Castilla kraftig etter scoringen. En rekke spillere ble flyttet fremover på banen, men solid forsvarsspill fra Real Madrid sine unggutter hindret vertene. Racing Ferrol avga store rom til Castilla som utnyttet mulighetene til å kontre. Både Cristo og Campuzano hadde mulighetene til å øke ledelsen, men klarte det ikke. Snaut ti minutter før full tid klarte ungguttene å utnytte de store rommene, og kontret fremover. Seoane stormet fremover og slapp til Fidalgo. Unggutten la ballen til rette, og skrudde den i lengste hjørne. Dermed forlenget ungguttene rekken med kamper uten tap til åtte kamper, og tok tre nye poeng i ligaen. Dette fører Castilla opp til syvende plass på tabellen, like bak Racing Ferrol.

Banens Beste: Cristo González