Extra large  1rm3661
REDUSERTE: Dani Gómez reduserte for Real Madrid Castilla, men ungguttene tapte allikevel dagens kamp mot Rayo Majadahonda.

Castilla-referat: Rayo Majadahonda (B)

Real Madrid Castilla tapte årets første kamp mot Rayo Majadahonda.

3-1 Dani Gómez (87') - Assist: Sergio Reguilón

Søndag formiddag var det duket for årets første Castilla-kamp. Real Madrid Castilla tok den korte turen til Estadio Cerro del Espino for å møte Rayo Majadahonda. Begge lag var i god form, og bortelaget hadde ikke tapt siden oktober, mens Rayo Majadahonda kun hadde tapt to av sine siste 15 kamper. Det var den første serierunden i 2018, og Real Madrid Castilla håpet å fortsette den gode formen fra 2017 inn i det nye året.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Martín, Sánchez, León, Reguilón - Seoane, Ciscar (Gómez 45') - González, Óscar, Quezada (Tejero 57') - Campuzano (Fidalgo 74')

Det var en rolig start på kampen med få sjanser. Real Madrid Castilla slet med å få spillet til å flyte på den regntunge gressmatta til Rayo Majadahonda, og de første ti minuttene i kampen ble forholdsvis rotete. Etter ti minutter var det derimot gjestene som scoret på kampens første sjanse. Javier Belman tabbet seg ut da han skulle spille en lang ball utover og ballen gikk i en Rayo Majadahonda-spiller. Ballen havnet så hos hjemmelagets Dani Pichín, som fyrte av på direkten og ballen gikk stang inn for vertene. Ikke lenge etter at Dani Pichín sendte vertene i føringen så sto det 2-0 på scoringstavla. Hjemmelaget fikk frispark i farlig posisjon, men frisparket gikk i stolpen. På returen var dog Christian Borrego, som doblet ledelsen til Rayo Majadahonda og dermed sto det 2-0.

Real Madrid Castilla slet veldig med å få spillet til å flyte og det var ikke et sjeldent syn å se Castilla-spillerne skli med ballen i beina. Bortelaget kom seg til en god mulighet etter en halvtimes tid, men headingen var svak og Basilio i Rayo Majadahonda-målet reddet enkelt. Dette ble en ordentlig krigekamp og store deler av førsteomgangen utspilte seg på midtbane med harde taklinger og lite finspill. Dermed var også stillingen 2-0 da lagene gikk til pause etter de første 45 minuttene.

Andreomgangen fortsatte i samme fotspor som den første, nemlig at Castilla slet med å få ballen til å gå og det ble mange dueller rundt midtbanen. Dani Gómez ble kastet innpå i et forsøk på å snu kampen, men det var også vertene som skulle score andreomgangens første mål. En time var spilt da hjemmelagets Carlitos satte på farten langs venstrekanten. Spanjolen gikk lenge med ballen før han spilte ut til Dani Martínez som satte inn dagens tredje scoring, og det sto 3-0 i Majadahonda. Castilla klarte aldri å true hjemmelagets ledelse, og til tross for en sen redusering med Dani Gómez så endte kampen 3-1 til Rayo Majadahonda.

Castillas beste: Sergio Reguilón