Extra large iscooito
KVARTFINALE: Real Madrid ligger godt an til å gå videre til kvartfinalen i årets Copa del Rey.

Før kampen: Numancia (H)

Real Madrid tar onsdag kveld i mot Numancia til returoppgjør i Copa del Rey.

Real Madrid - Numancia
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Copa del Rey, åttendelsfinale - andre kamp
Onsdag 10.januar, kl. 21:30
Viasport 1 (Viaplay)

Real Madrid spilte nok en skuffende kamp i helgen mot Celta Vigo, og det endte 2-2 etter en sen scoring av Celta Vigos angrepsspiller Maximiliano Gomez. Nå er derimot fokuset rettet mot onsdagens motstander, Numancia. Real Madrid sikret seg et meget godt utgangspunkt da de slo Numancia 0-3 i første oppgjør, og med et godt resultat på Santiago Bernabéu er Los Blancos klare for kvartfinale. Zinedine Zidane har hele troppen tilgjengelig, men det meste tyder på at han kommer til å rotere og dermed gi spillere som Ceballos, Mayoral og Marcos Llorente en mulighet fra start.

Ceballos

For Dani Ceballos har ting gått trått etter overgangen fra Real Betis. Stortalentet ble signert da Real Madrid valgte å utløse utkjøpsklausulen hans etter at han ble kåret til turneringens beste spiller under U21-EM i sommer. Mange supportere var positive til denne overgangen og hadde håpet å se Dani Ceballos briljere på midtbanen til Los Blancos. Slik har det ikke blitt og spanjolen har kun spilt 186 minutter med LaLiga-fotball denne sesongen. Det kan være flere årsaker til det, blant annet at Real Madrid har så mange midtbanespillere, men likevel er det skuffende at Zinedine Zidane har valgt å gi Dani Ceballos så lite spilletid. Dermed er Copa del Rey-kampene fine muligheter for han til å vise at han fortjener en plass i startelleveren til Zinedine Zidane.

Motstanderen

Numancia spiller for tiden i LaLiga 1|2|3, nivået under LaLiga Santander. Laget fra Soria har gjort sakene sine godt så langt og ligger i skrivende stund på en 4.plass i Segunda Divisíon, noe som betyr at det er en mulighet for at laget kan rykke opp til LaLiga neste sesong. Numancia spilte i helgen mot Cultural Leonesa i en målrik kamp som til slutt endte 2-2. Det betyr at Soria-laget har sanket 36 poeng etter halvspilt sesong, og det er bare 4 poeng opp til Huesca som leder serien.

Historie

Real Madrid og Numancia har møttes ni ganger opp igjennom historien. Det første møtet mellom lagene fant sted i 1999, da Real Madrid vant 4-1 hjemme i Madrid. Real Madrid har vunnet syv av kampene mot Numancia, mens laget fra Soria har vunnet en kamp og det har endt uavgjort ved en anledning. Forrige gang lagene møttes var i forrige uke da Los Blancos vant 0-3 takket være scoringer av Gareth Bale, Isco og Borja Mayoral.

Mulig startellever:

                                Kiko Casilla
     Hakimi - Vallejo - Nacho - Theo
                 Ceballos - Llorente - Kovacic
                     Lucas - Mayoral - Asensio

Tror du Real Madrid tar seg til kvartfinalen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07