Extra large zidanne
PK: Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av kveldens kamp mot Numancia.

Zidane før kamp: Numancia (H)

Zinedine Zidane snakket med pressen i forkant av kveldens Copa del Rey-oppgjør mot Numancia.

Planen vår er å jobbe hardt, siden det vi har gjort til nå ikke holder. Jeg stoler på troppen min og ønsker ikke å gjøre forandringer. Jeg stoler på at spillerne og jeg kan snu denne situasjonen til noe positivt.
Jeg kommer til å forsvare spillerne mine helt til siste slutt, det er mine verdier. Jeg har tro på jobben jeg gjør, og kommer til å fortsette helt til de bestemmer seg for å skifte meg ut med en annen trener. Det er mange som er uenige i spillerne jeg bruker, men du må motivere en spiller slik at han finner den gode formen. Vi må stå sammen som et lag slik at vi kommer oss ut av denne situasjonen.

Kollektiv

Vi sitter alle i samme båt og ingen skal gå av. Det er alle sin feil, og det er først og fremst mitt ansvar. Vi har hatt to spektakulære år og det må ikke folk glemme. Vi tenker alltid på fremtiden og må bygge på det vi har oppnådd i fortiden.

Numancia

Vi har en returkamp igjen og vi må spille bra slik at vi går videre. Vi må prøve å holde nullen, score mål og spille en god kamp. Det er alt.

Forsterkninger

Jeg trenger ingen nye spillere. Vi har en god tropp, de startet sesongen og det skal spille ferdig denne sesongen. Det er alltid vanskelige stunder i en sesong, men vi har alt å spille for og kommer til å jobbe hardt fremover. Vi får se hva som skjer ved slutten av sesongen, det er da vi analyserer ting.

Møte med spillerne

Jeg kommer ikke til å si deg hva vi snakket om. Vi tok en prat for å finne løsninger på ting, og se hva vi må gjøre bedre. Jeg snakker sjeldent hvis det ikke er nødvendig, men denne gangen var det viktig å snakke sammen med laget.

Situasjonen

Jeg er ikke fornøyd med tingenes tilstand. Vi burde ha gjort det bedre i LaLiga, men alt vi kan gjøre nå er å jobbe hardt videre. Vi må få alle til å gi det lille ekstra.

Hva synes du om det Zidane hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07