Extra large zimoi
PK: Zinedine Zidane møtte pressen etter at Real Madrid spilte uavgjort mot Numancia.

Zidane etter kamp: Numancia (H)

Zinedine Zidane snakket med pressen etter at Real Madrid spilte uavgjort mot Numancia.

Det er ikke lett for spillerne som ikke har fått spille så mye. Vi gjorde en god kamp, men manglet litt krefter mot slutten av kampen. Vi møtte et lag som jobbet veldig hardt, og derfor klarte de å få en god resultat mot oss. Jeg er glad for at spillerne mine som ikke har fått så mange sjanser fikk spille i dag, og jeg er veldig fornøyd over at vi er videre til kvartfinalen.
Første oppgjøret var veldig viktig fordi at det ga oss et godt utgangspunkt. Jeg er fornøyd med hvordan spillerne mine presterte i dag. Det frustrerende er de to målene vi slipper inn, men ellers spilte vi en god kamp. Vi er klare for kvartfinalen nå.

Kampen

Jeg synes ikke at vi manglet rytme i spillet. Motstanderen gjorde ting vanskelig for oss, og vi slet mot slutten av kampen fordi spillerne våre ble slitne. Jeg hadde likt å vinne kampen, for spillerne gjorde en god innsats men slik ble det ikke.

Mayoral-bytte

Mayoral hadde ingen skade, det var kun et taktisk bytte.

Forlengelse av kontrakten

Jeg har allerede skrevet under på kontrakten. Jeg må fortsette å jobbe, fordi en kontrakt har ikke særlig mye å si i dagens fotball.

Ceballos

Han er en spiller som behersker å spille i flere posisjoner. Idag hadde jeg lyst til å prøve Marcos Llorente og Mateo Kovacic i midten og Dani Ceballos litt ute til venstre.

Kritikk

Vi kommer alltid til å få kritikk, men vi ønsker å endre denne situasjonen. Dagens kamp var vanskelig for oss. Uavgjort er ikke det beste resultatet, men vi skal fortsette å gjøre jobben vår slik at vi får resultater.

Hva synes du om det Zidane hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07