Extra large lucaas
SK: Lucas var en av spillerne som møtte pressen etter kampen mot Numancia.

Spillerkommentarer: Numancia (H)

Lucas Vazquez, Jesús Vallejo og Marcos Llorente møtte pressen etter kampen mot Numancia.

Real Madrids yngre gutter fikk tillit mot Numancia i Copa del Rey, og det så lenge ut som at Real Madrid skulle vinne, helt til Guilermo dukket opp kort tid før slutt og utlignet til 2-2. Til tross for uavgjort er Real Madrid videre til kvartfinalen i Copa del Rey etter å ha vunnet 5-2 sammenlagt. Etter kampen møtte Lucas, Vallejo og Llorente pressen for å snakke om kampen.

Lucas:

Jeg er fornøyd med å ha scoret to mål foran våre egne fans. Vi er likevel ikke i ekstase siden resultatet ikke var som vi helt hadde håpet på. Det er likevel viktig at vi gikk videre.
Vi må se på feilene vi gjør og prøve å ordne opp i de. Vi må jobbe hardt sammen hver dag slik at vi kan vise alle hvem som er best. I Real Madrid forventes det at man vinner alt og vi har en god sjanse til å nå langt i Copa del Rey.

Melding til fansen

Fansen må ikke glemme de fem titlene vi vant forrige sesong. Vi henger aldri med hodet og kommer til å gi alt for våre fans. Vi skal kjempe helt til siste slutt.

Vallejo:

Vi må drepe kampene tidligere og vise mer kontinuitet i spillet vårt. Vi startet kampen bra, men klarte ikke å vinne kampen. Vi skal jobbe hardt slik at vi får resultater. Det er fremdeles lenge igjen og ingenting er avgjort. Jeg er glad for at jeg fikk spille.

Llorente:

Vi har fullført målet vårt som var å gå videre til neste runde. Vi ønsker alltid å vinne, men idag gjorde de ting vanskelig for oss og vi klarte ikke å vinne kampen. Slik er fotball, det kommer perioder der ting går vår vei og det kommer perioder der ting ikke går fullt så bra. Vi vet at vi må jobber hardere og prestere bedre.

Planen

Vi kommer til å snu ting fordi vi har gode spillere. Dette handler ikke om innstilling eller innsats. Vi jobber veldig hardt på trening, og Zidane stoler på oss og vi stoler på ham. Vi er sammen om dette og kommer til å snu situasjonen til noe positivt.

Hva synes du om det spillerne hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07