Extra large real madrid castilla 22.7.2017
SLÅ TILBAKE: Real Madrid Castilla håper å slå tilbake etter forrige helgs tap mot Rayo Majadahonda når de møter Coruxo i morgen.

Før Castilla-kamp: Coruxo (H)

Real Madrid Castilla skal slå tilbake etter forrige helgs tap når Coruxo kommer til Madrid på søndag.

Real Madrid Castilla - Coruxo
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 21
Fredag 15. desember, kl. 20:30
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla gikk på et 3-1-tap mot Rayo Majadahonda forrige helg, og den ubeseirede rekken som strakk seg tilbake til slutten av oktober ble dermed brutt. I morgen håper Santiago Solaris mannskap å svare med en ny seier når Coruxo kommer til Madrid. I troppen som møter Coruxo i morgen så er det nesten ingen endringer fra troppen som møtte Rayo Majadahonda forrige helg, den eneste endringen er av Víctor Campuzano er vraket.

Troppen:

Keepere: Javier Belman og Darío.
Forsvarsspillere: Tejero, Martín, León, Sánchez, Hernando, Reguilón og Quezada.
Midtbanespillere: Ciscar, Óscar, Franchu, González, Seoane, Molina, Segura og Fidalgo.
Angrepsspillere: Gómez. 

Morgendagens motstander er Coruxo fra nord-vest Spania. Coruxo kommer ifra en 3-3-kamp mot Racing Ferrol, og i skrivende stund ligger de på en 13. plass i Segunda B, gruppe 1. Coruxo har ikke vunnet siden slutten av november, og for tre runder siden gikk de på et horribelt 7-0-tap mot Fuenlabrada. Diego Silva er en viktig mann som Castilla må passe seg for i morgen. Han er Coruxos toppscorer med fem mål på 16 seriekamper, og dersom de helhvite skal ta tre poeng i morgen så må de stoppe spanjolen. Coruxo har seks seire på totalt 20 seriekamper så langt denne sesongen.

Real Madrid Castilla god historikk i møtene med laget fra nord-vest Spania. Lagene har møtt hverandre fem ganger opp igjennom historien. Det første møtet mellom klubbene fant sted i 2010. Den gang vant Castilla 3-2 hjemme i Madrid. Da lagene møtte hverandre tidligere i sesongen endte det med seier til hovedstadslaget. Den gang vant de helhvite 3-0 på bortebane etter scoringer av Dani Gómez, Arturo Molina og Víctor Campuzano. Coruxo har aldri slått Real Madrid Castilla på bortebane, og begge kampene som har blitt spilt i Madrid mellom lagene har de unge lovende fra Real Madrid stukket av med alle poengene. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                 Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                    Seoane, Ciscar
                           Franchu, Óscar, Quezada
                                           González

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6