TRE POENG: Óscar Rodríguez og Jaime Seoane sørget for at Real Madrid Castilla tok med seg alle tre poengene mot Coruxo.

Real Madrid Castilla stakk av med alle poengene etter scoringer av Óscar og Seoane mot Coruxo.

1-0 Óscar Rodríguez (45+2')
2-0 Jaime Seoane (75') - Assist: Dani Gómez

Søndag kveld var det igjen duket for Segunda B-fotball på Estadio Alfredo Di Stéfano da Coruxo kom til Madrid for å møte Real Madrid Castilla. Real Madrid Castilla håpet å kunne slå tilbake etter å ha tapt mot Rayo Majadahonda forrige helg, og Coruxo hadde heller ikke vunnet siden slutten av november før møtet med de helhvite fra Madrid. Santiago Solari mønstret et knallsterkt lag og Real Madrid Castilla håpet på å kunne ta sine første ligapoeng i 2018 denne vinterkvelden.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón (Mancebo 20')- Seoane (Molina 82'), Ciscar - Franchu, Óscar, Quezada - González (Gómez 73')

Kampen åpnet i et usedvanlig rolig tempo og det tok et kvarter før den første store sjansen kom i kampen. Luismi Quezada slo et frispark innover til Javi Sánchez. Den spanske midtstopperen avsluttet, men dessverre for hjemmelaget så gikk skuddet i tverrliggeren og ut. Fem minutter senere måtte dagens kaptein, Sergio Reguilón, forlate banen. Venstrebacken fikk seg en solid smell i hodet tidligere i omgangen, og det dreier seg sannsynligvis om en hjernerystelse for 21-åringen. Fem minutter senere var hjemmelaget nære på å ta ledelsen etter klabb og babb i Coruxo-feltet, men bortelaget holdt unna.

Rett før pause var bortelaget nære på å ta ledelsen. Bortelaget kom seg til sin klart største mulighet i omgangen, men vinkelen var skrå og Javier Belman reddet forsøket. Sekunder før pause skulle dog hjemmelaget gå opp i ledelsen. Real Madrid Castilla fikk frispark på rundt 25 meter, og Óscar Rodríguez stelte seg opp. Den tidligere Real Madrid Juvenil-spilleren banket ballen i krysset og sendte hjemmelaget opp i føringen, og dermed ledet Castilla 1-0 til pause.

Det var tydelig at Real Madrid Castilla hadde fått instrukser om å gå ut å drepe kampen av Santiago Solari i pausen. Det var hjemmelaget som tok føringen i andreomgangen og det var også vertene som sto for de fleste sjansene. Etter åtte minutter kom Jaime Seoane til en god mulighet, men midtbanespilleren nådde ikke helt opp og headingen gikk over mål. Minuttet senere kom hjemmelaget til en dobbelsjanse. Først ble Mancebo stoppet da han kom alene mot Coruxo-keeper, Alberto Domínguez, før så nevnte Domínguez også stoppet skuddforsøket til Cristo González på returen. Et par minutter senere kom Jaime Seoane igjen til en god mulighet, men denne gangen landet headingen hans på nettaket.

Etter hjemmelagets gode åpning var det bortelaget som tok mer føringen på Estadio Alfredo Di Stéfano. Etter en drøy time kom Coruxo til en meget god skuddmulighet, men heldigvis for Castilla fikk Luismi Quezada blokkert avslutningen til corner. Noen minutter senere var bortelaget igjen nære på å utlikne. Etter mye klabb og babb fikk Diego Silva avslutte, men heldigvis for Castilla så gikk Coruxo-toppscorerens skudd utenfor målet til Javier Belman. Etter en periode hvor Coruxo presset på og hvor bortelaget var nære scoring så tok Real Madrid Castilla mer og mer over kampen. Og med et kvarter igjen av kampen satt dagens andre scoring for hjemmelaget.

Franchu spilte igjennom Dani Gómez på mesterlig vis og den spanske måltyven spilte ballen videre til Jaime Seoane. Seoane satte bredsiden til og trillet ballen i det lengste hjørnet og det sto 2-0 i Madrid. Nesten rett etter scoringen var Coruxo nære på å redusere med Mateo Míguez, men Javier Belman vartet opp med en god redning og hindret scoring. Minutter før full tid kom Coruxo til en meget god mulighet på corner med Alberto Campillo, men Javier Belman vartet opp med nok en god redning. Stort mer skjedde det ikke i kampen og Real Madrid Castilla vant 2-0. Dermed tok Santiago Solaris menn sine første poeng i Segunda B i 2018.

Castillas beste: Óscar Rodríguez