Extra large jaime seoane 14.1.2018
GOD: Jaime Seoane har vært en av Real Madrid Castillas beste spillere denne sesongen, gjør spanjolen en ny god kamp i morgen?

Før Castilla-kamp: Ponferradina (B)

Real Madrid Castilla jakter en ny seier etter forrige helgs trepoenger mot Coruxo.

Ponferradina - Real Madrid Castilla
El Toralín, Ponferradina
Segunda B - gruppe 1, jornada 22
Søndag 21. januar, kl. 18:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla tok alle tre poengene mot Coruxo forrige helg. Etter scoringer av Óscar Rodríguez og Jaime Seoane så ble alle tre poengene igjen i den spanske hovedstaden, og i morgen er det duket for et nytt oppgjør for de unge lovende. De helhvite tar den snaut fire timer lange bussturen til Ponferradina for å møte laget med samme navn. Ponferradina ligger i skrivende stund på en 14. plass på tabellen, og de kommer ifra to tap mot henholdsvis Racing Ferrol og San Sebastián de los Reyes. Yuri er en mann Real Madrid Castilla-forsvaret på passe på i morgendagens kamp. Spanjolen er Ponferradinas toppscorer og står med ti scoringer på 16 kamper i Segunda B.

Real Madrid Castilla og Ponferradina har møtt hverandre 15 ganger opp igjennom historien. Det første oppgjøret mellom lagene fant sted i 1999, den gang vant Real Madrid Castilla hele 5-0 hjemme i Madrid. Siden den gang har lagene møttes 14 ganger, og historisk sett har Real Madrid Castilla hatt et overtak på morgendagens motstander. Morgendagens bortelag har vunnet syv av de 15 oppgjørene, mens Ponferradina bare har vunnet to ganger. Hele seks ganger har det også endt i poengdeling. Da lagene møttes i Madrid tidligere i sesongen endte det 1-1 etter at Dani Gómez scoret for de helhvite. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                   Seoane, Ciscar
                          Franchu, Óscar, Quezada
                                          González

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6