- Vi er bedre enn i fjor

Josè Mourinho er overbevist om at årets Real Madrid-lag er bedre enn fjorårets.

Etter returoppgjøret i den spanske Supercupen på Nou Camp møtte Josè Mourinho pressen. Han svarte blant annet på spørsmål om årets Real Madrid-lag og selvfølgelig om dommeren.

"Real Madrid gjorde en utrolig innsats fra første spark til dommeren blåste av. Jeg sier bare det jeg tenker. Vi kom hit for å spille, og det jeg skal si er ikke kritikk men ren og skjær fakta: Det var ingen ballgutter i andre omgang, noe som er vanlig når smålag møter vanskeligere motstand. Det som skjedde skjedde, men jeg er uansett fornøyd med mitt lag."

"Vi synes vi har gjennomført to gode kamper. Årets lag er bedre enn fjorårets. Jo lenger du jobber med en gruppe mennesker, jo bedre blir forutsetningene for å ha en god sesong. Vi spilte ni kamper i pre-season og viste at vi var bedre enn de to siste kampene i fjor. Jeg er fornøyd med progressen vi har vist."

"Dommeren må dømme på det han anser som ulovlig. Pepe og Marcelo spilte en god kamp, en i alle 90 og den andre i 45. Pepe fikk et gult kort for en liten takling og Marcelo gjorde bare en god jobb. Jeg skal ikke si at vi er fornøyd over å ikke vinne Supercupen, det ville vært hyklersk av meg. Vi går inn for å spille fotball som menn og ikke falle på bakken over den minste touch."

Pmn6