Extra large real madrid castilla 29.9.2017
SEIER: Real Madrid Castilla jakter en ny seier etter forrige helgs tap når Deportivo Fabril kommer til den spanske hovedstaden.

Før Castilla-kamp: Deportivo Fabril (H)

Real Madrid Castilla jakter tre nye poeng etter forrige helgs sure 3-2-tap mot Ponferradina.

Real Madrid Castilla - Deportivo Fabril
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 23
Søndag 28. januar, kl. 19:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla gikk på et surt 3-2-tap mot Ponferradina i forrige serierunde, og i morgen jakter Santiago Solaris mannskap tre nye poeng etter forrige helgs nedtur. Real Madrid Castilla kom tilbake to ganger mot Ponferradina, men til slutt var det Ponferradina som vant 3-2. I morgen kommer Deportivo Fabril, farmelaget til Deportivo La Coruña, og Real Madrid Castilla får en tøff oppgave med å tukte Galicía-laget, ettersom morgendagens motstander er et av topplagene i Segunda B, gruppe 1. 

Deportivo Fabril ligger i skrivende stund på tredjeplass på tabellen, og de er dermed absolutt med i kampen om opprykk. Galcía-laget åpnet sesongen godt, og de slo blant annet Real Madrid Castilla i fjerde runde. Denne seieren var starten på en rekke på syv kamper hvor de vant alle kampene. I det siste har dog Deportivo Fabril slitt mer, og de har bare vunnet tre av sine siste ti kamper i ligaen. Morgendagens motstander har heller ikke vunnet i 2018, og morgendagens kamp er dermed svært viktig for begge parter. Ismael Díaz er en mann Real Madrid Castilla er nødt til å passe på i morgen, da venstrevingen er Deportivo Fabrils toppscorer med seks mål på tolv seriekamper.

Real Madrid Castilla og Deportivo Fabril har møtt hverandre syv ganger opp igjennom historien, og historisk sett har Real Madrid Castilla et ørlite overtak. Madrid-laget har vunnet fire ganger, mens Deportivo Fabril har vunnet tre ganger. Det første møtet mellom klubbene fant sted år 2000, den gang vant Real Madrid Castilla 2-1 i Madrid. Da lagene møttes tidligere i sesongen gikk Real Madrid Castilla på et braktap. Lagene møttes i Deportivo og kampen endte med en 3-0-seier til hjemmelaget.

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
               Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                  Seoane, Ciscar
                         Franchu, Óscar, Quezada
                                         González

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6