Extra large cristo gonz lez 28.1.2018
SCORET: Cristo González scoret og spilte en meget god kamp da Real Madrid Castilla slo topplaget Deportivo Fabril.

Castilla-referat: Deportivo Fabril (H)

To raske mål av Cristo González og Luismi Quezada sørget for tre poeng mot topplaget Deportivo Fabril.

RØDT KORT: Sergio Reguilón (52')

Søndag kveld var det duket for nok en Castilla-kamp da ungguttene tok imot topplaget Deportivo Fabril til dyst på Estadio Alfredo Di Stéfano. Real Madrid Castilla kom ifra et skuffende 3-2-tap mot Ponferradina i forrige runde, mens Deportivo Fabril var uten seier på sine tre siste kamper. Real Madrid Castilla hadde begynt klatringen på tabellen og det var to lag med opprykksdrømmer som møttes i Madrid denne januar-kvelden.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Sánchez (León 11'), Hernando, Reguilón - Seoane, Ciscar - Franchu, Óscar (Molina 90'), Quezada - González (Mancebo 76')

Starten på kampen ble preget av lite spill og mye opphold i spillet. Først gikk Álvaro Tejero ned for telling etter bare tre minutter, men spanjolen kom seg tilbake på beina. To minutter senere var det Javi Sánchez som måtte ha medisinsk hjelp. Midtstopperen spilte videre i drøyt fem minutter før José León erstattet 21-åringen. Etter skadeavbrekkene fikk kampen satt seg og det var gjestene som hadde det spillemessige overtaket. Deportivo Fabril hadde mye ball, men de slet med å skape store sjanser på et godt organisert Real Madrid Castilla-lag. Det tok godt over en halvtime før kampens første store sjanse fant sted, og den resulterte i scoring.

Med snaut ti minutter til pause var det Óscar Rodríguez som spilte ballen videre til Sergio Reguilón. Real Madrid Castilla-kapteinen slo inn på en touch og fant Luismi Quezada som hadde sneket seg fri i boksen. Den anvendelige spanjolen stanget ballen i mål og Real Madrid Castilla var i føringen. Bare to minutter senere skulle vertene doble sin ledelse. Deportivo Fabril-keeper, Francis Uzoho, ødela for seg selv da han begynte å drible som bakerste mann. Cristo González fikk godt betalt for sitt intense press da den tidligere Tenerife-spilleren stjal ballen og satte inn 2-0. Resten av omgangen foregikk uten de store sjansene, og det sto dermed 2-0 da lagene gikk til pause.

Det var Deportivo Fabril som tok tak i kampen i den andre omgangen også, og topplaget jaktet intenst på en redusering. Tingene ble ikke enklere for Real Madrid Castilla da Sergio Reguilón ble vist det røde kortet etter 52 minutter. Dagens kaptein hadde gult kort fra før og kom alt for sent inn i en Deportivo-spiller, og dermed måtte Castilla spille store deler av omgangen med ti mann. Real Madrid Castilla la seg lavt etter det røde kortet, og selv om Depoirtivo Fabril hadde mesteparten av ballen, så slet de veldig med å skape sjanser på et imponerende godt organisert Castilla-lag.

Mot slutten av kampen kom dog gjestene til muligheter, men de måtte først vente til det var et kvarter igjen av kampen før de fikk en god mulighet. Et innlegg ble slått inn, og Javier Belman fikk hanskene på ballen. Dog så gikk ballen rett til værs, og med stø kurs mot målet da den falt ned igjen. Heldigvis for Castilla så sto José León på målstreken og fikk headet ballen til corner. Noen minutter senere var det Castilla som kom seg til en god mulighet på en kontring. Jaime Seoane førte an før han spilte ballen videre til Óscar Rodríguez. Den spanske midtbanespilleren avsluttet med venstrefoten, men dessverre for hjemmelaget så ble skuddet reddet.

Ti minutter før slutt kom gjestene til nok en gyllen mulighet for redusering. Et lang innlegg ble slått inn i Castilla-feltet, og Deportivo Fabrils Pedro fikk hodet på ballen. Spanjolen headet ballen ned igjen i gressteppet, men dessverre for bortelaget så var headingen for hard og ballen gikk over målet til Javier Belman. Deportivo Fabril satte i gang en sluttspurt, men Real Madrid Castilla holdt unna. Hjemmelaget var i tillegg svært nære å sette inn 3-0 ved flere anledninger, men det endte til slutt 2-0 i Madrid og Real Madrid Castilla slo dermed topplaget Deportivo Fabril.

Castillas beste: Cristo González