Extra large  80a1984
SCORET: Manu Hernando utliknet for Real Madrid Castilla, men Talavera tok allikevel med seg alle poengene søndag formiddag.

Castilla-referat: Talavera de la Reina (B)

Real Madrid Castilla gikk på en smell da Talavera vant 2-1 på hjemmebane søndag formiddag.

2-1 Cristian Fernández (78')

Søndag formiddag var det igjen duket for Castilla-kamp når ungguttene tok den korte turen til Talavera de la Reina for å møte laget med samme navn. Real Madrid Castilla kom ifra en imponerende seier mot topplaget Deportivo Fabril, mens Talavera de la Reina på sin side kom ifra en 0-3-seier mot Racing Ferrol. Santiago Solari mønstret et meget sterkt lag, men viktige spillere som Javi Sánchez og Sergio Reguilón manglet grunnet henholdsvis skade og karantene. Det resulterte i at Luismi Quezada ble flyttet ned som back, mens Mancebo tok venstrekant-posisjonen. På stopperplass ble José León den utvalgte.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, León, Hernando, Quezada - Seoane, Ciscar (Fidalgo 81')- Franchu, Óscar, Mancebo (Gómez 87') - Cristo (Campuzano 69')

Det var hjemmelaget som tok styringen i kampen, og Real Madrid Castilla ble det forsvarende laget. Talavera hadde mye ball, men de slet med å skape store sjanser på et godt organisert Castilla-lag. Den første halvsjansen i kampen kom først etter halvtimens spill. Da var det Manu Hernando som fikk hodet på et godt frispark fra Luismi Quezada, men headingen gikk over mål. Noen minutter før pause satte Talavera ballen i mål etter en corner, men scoringen ble annullert for offside. Førsteomgangen var tett og jevn, og dermed var stillingen 0-0 da lagene gikk til pause etter de første 45 minuttene.

Andreomgangen startet på samme måte som den første. Talavera hadde mye ball og styrte banespillet, mens Real Madrid Castilla forsvarte seg godt, men etterhvert åpnet kampen seg mer og begge lag kom seg til sjanser. Med drøyt 20 minutter var det dog hjemmelaget som skulle få kampens første scoring. En corner ble slått innover og Sergio San José kriget ballen i mål. Det var dog ikke lenge hjemmelaget skulle få være i ledelsen, fordi tre minutter senere fikk Castilla frispark. Óscar Rodríguez slo ballen inn og Manu Hernando stanget inn utlikningen. Real Madrid Castilla var tilbake i kampen, og begge lag ønsket tre poeng.

Et kvarter før slutt var bortelaget nære på å ta ledelsen. Jaime Seoane vant ballen høyt og kom alene med keeper. Spanjolen valgte å avslutte fra skrått hold, men dessverre for Castilla så gikk avslutningen like utenfor. Drøyt ti minutter før slutt skulle dog hjemmelaget score for andre gang i kampen. Cristian Fernández ble spilt igjennom og hamret ballen i krysset bak Javier Belman. Real Madrid Castilla satte i gang en sluttspurt, og gjestene fikk flere halvsjanser. Særlig Óscar Rodríguez fikk en god mulighet til å utlikne, men dessverre for Castilla så sviktet unggutten i det avgjørende øyeblikket og det ble ingen scoring. Dermed endte det 2-1 i Talavera og Real Madrid Castilla gikk på et surt bortetap.

Castillas beste: Manu Hernando