Extra large real madrid castilla 2.10.2017
NY KAMP: Navalcarnero er neste Castilla-motstander for et revansjelystent Real Madrid Castilla-lag.

Før Castilla-kamp: Navalcarnero (H)

Real Madrid Castilla tar imot Navalcarnero og ønsker seg tre poeng etter forrige helgs tap.

Real Madrid Castilla - Navalcarnero
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 25
Søndag 11. februar, kl. 19:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla gikk på et skuffende 2-1-tap mot Talavera i forrige serierunde, og spanjolene ønsker å slå tilbake når Navalcarnero gjester Estadio Alfredo Di Stéfano. Real Madrid Castilla har vekslet med seier og tap i 2018, og står dermed med to seire og to tap på fire seriekamper i det nye året. Navalcarnero på sin side kommer ifra en 1-0-seier mot Racing Ferrol, og i skrivende stund ligger morgendagens motstander på 5. plass på tabellen, seks poeng foran Real Madrid Castilla. Troppen til Santiago Solari for morgendagens kamp var som forventet, og det er gledelig å se at Sergio Reguilón er tilbake etter å ha vært ute med en hodeskade. 

Troppen:

Keepere: Darío og Javier Belman
Forsvarsspillere: Álvaro Tejero, Álex Martín, José León, Manu Hernando, Jaime Sánchez, Sergio Reguilón og Luismi Quezada.
Midtbanespillere: Óscar, Franchu, Cristo González, Jaime Seoane, Jaume Ciscar, Arturo Molina, Álvaro Fidalgo og Mancebo.
Angrepsspillere: Dani Gómez og Víctor Campuzano

Navalcarnero er et av mange steder som tilhører forstedene rundt Madrid. Det bor rundt 25.000 mennesker i Navalcarnero, som ligger snaut tre mil fra bykjernen i Madrid. Navalcarnero har variert denne sesongen, men de har vært i god form i det siste. I løpet av sine siste fem kamper så har de vunnet fire av dem, men før dette så vant de bare to av ti kamper. Navalcarnero har bevist seg verdige sin tabellplassering tidligere i sesongen, ettersom de blant annet slo serieleder Fuenlabrada 21. januar. Joaquín Cerdá blir en mann som Real Madrid Castilla-forsvaret må passe opp for i morgendagens kamp, ettersom spanjolen er Navalcarneros toppscorer med ti seriemål på 20 kamper.

Navalcarnero og Real Madrid Castilla har bare møtt hverandre syv ganger opp igjennom historien, og det første møtet mellom klubbene fant sted tilbake i 2004. Den gang vant de helhvite 3-1 hjemme i Madrid. Siden den gang har lagene møttes seks ganger, og historisk sett så har det vært jevnt mellom de to klubbene. Begge lag har vunnet ved tre anledninger, mens det en gang har endt uavgjort. Da lagene møttes tidligere i sesongen ble det en dramatisk kamp, og Castilla måtte avslutte kampen med ni mann. Til slutt vant Navalcarnero 2-1 på hjemmebane.

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
              Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                 Seoane, Ciscar
                        Franchu, Óscar, Quezada
                                        González

Vinner Castilla i morgen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07