Extra large  1rm7183 0
SCORET TO: Cristo González scoret to ganger, men det hjalp lite da Navalcarnero vant 2-3 mot Real Madrid Castilla søndag kveld.

Castilla-referat: Navalcarnero (H)

Et horribelt siste kvarter av kampen sørget for at Navalcarnero fikk med seg tre poeng fra Madrid.

RØDT KORT: Manu Hernando (76')

Søndag kveld var det igjen duket for Castilla-fotball når ungguttene skulle slå tilbake etter forrige helgs bitre tap mot Talavera de la Reina. Real Madrid Castilla skulle tilbake på vinnersporet, men på motsatt banehalvdel sto Navalcarnero, som for ikke mange runder siden slo serieleder Fuenlabrada. Før kampstart hadde Navalcarnero syv flere poeng enn Real Madrid Castilla, og gjestene var i høyeste grad med i opprykkskampen i Segunda B, gruppe 1. Santiago Solari mønstret sin vante ellever, men Sergio Reguilón var tilbake i startelleveren etter å ha vært ute med en hodeskade.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, León, Hernando, Reguilón - Seoane (Gómez 87'), Ciscar (Fidalgo 84') - Franchu (Sánchez 80'), Óscar, Quezada - Cristo

Åpningen på kampen var svært jevn. Begge lag hadde ballen, men det var ikke noen som hadde et overtak, og mesteparten av spillet forble rundt midtbanen. Det var en sjansefattig innledning, men det var gjestene som skulle komme til kampens første sjanse. Etter et drøyt kvarter ble en lang ball spilt igjennom til Navalcarneros Julio Cidoncha. Spanjolen lot ballen sprette en gang før han smalt til på halv volley, og ballen suste i nettmaskene bak en forfjamset Javier Belman. Bortelaget hadde tatt ledelsen og Real Madrid Castilla måtte jakte scoring.Etter scoringen tok Castilla mer og mer over banespillet i jakten på utlikning.

Bortelaget hang etter og pådro seg flere gule kort for sene taklinger, mens Santiago Solaris gutter jaktet 1-1-scoringen. Óscar prøvde seg blant annet på et frispark, men Ismael Gil i Navalcarnero-buret reddet forsøket. Etter en drøy halvtime kom Cristo González seg til en god mulighet. Luismi Quezada slo et langt innlegg som akkurat gikk forbi Jaime Seoane, men Cristo kom seg på ballen. Rett før pause skulle dog Castilla få sin etterlengtede utlikning. Luismi Quezada spilte igjennom Sergio Reguilón alene med keeper. Venstrebacken spilte ballen videre til Cristo González som trillet inn utlikningen, og det sto 1-1 i Madrid. Sekunder før pause var sågar hjemmelaget nære på å gå opp i ledelsen. Óscar Rodríguez testet skuddfoten fra rundt 20 meter, men en fantastisk redning hindret unggutten scoring, og dermed sto det 1-1 da lagene gikk til pause.

Real Madrid Castilla kom best ut i den andre omgangen og vertene tok tak i kampen fra første spark på ballen. Det var Castilla som kjørte kampen, og Navalcarnero hadde mer enn nok med å forsvare seg. Etter en time spilt fikk Castilla betalt for presset sitt da de satte i gang en kontring. Jaime Seoane førte ballen og slapp den videre til Franchu. Vingen spilte så ballen over til Cristo González som hadde få problemer med å eskortere ballen i mål, og dermed sto det 2-1 i den spanske hovedstaden. Hjemmelaget fortsatte å jakte flere scoringer, og drøyt fem minutter etter 2-1-scoringen var Castilla nære på å sette sin tredje for dagen. Óscar Rodríguez klemte til på hel volley fra rundt 20 meter, men dessverre for hjemmelaget så vartet Ismael Gil i Navalcarnero-målet opp med en god redning.

Real Madrid Castilla så ut til å være i total kontroll, men plutselig snudde kampen. Et snaut kvarter før slutt klønet Manu Hernando det til. Midtstopperen spilte ballen ut til Álvaro Tejero, men han var ikke klar for å få den tilbake. Når da Tejero spilte ballen tilbake til unggutten så prøvde han å takle ballen vekk, men han endte med å takle en Navalcarnero-spiller og ble vist sitt andre gule kort for kvelden, og dermed måtte Castilla fullføre kampen med ti mann. På det påfølgende frisparket ble vondt til verre for hjemmelaget. Javier Belman hadde god kontroll på skuddet, men spanjolen mistet ballen og surret det til. Ballen havnet så hos Navalcarnero-midtstopper Jesús González, som banker ballen i mål via tverrliggeren, og dermed sto det 2-2 i Madrid.

For å sikre poenget satte Santiago Solari inn midtstopper Jaime Sánchez, og ut gikk offensive Franchu. Det hjalp dog lite, for fem minutter etter utlikningen måtte Javier Belman nok en gang hente ballen ut av eget nett. Navalcarneros høyreback, Stevens Barreto, mottok ballen langt ute på sin høyreside. Spanjolen gikk med ballen til han var rundt 30 meter unna målet til Javier Belman, før han klinket til. Real Madrid Castillas målvakt kunne ikke gjøre annet enn høre nettsusen da ballen smalt i krysset, og Real Madrid Castilla lå under 2-3. Hjemmelaget satte i gang en sluttspurt, men de maktet ikke å svare på gjestenes to kjappe scoringer. Dermed ble utvisningen til Manu Hernando skjebnesvanger og Real Madrid Castilla tapte på eget gress for første gang siden første serierunde.

Castillas beste: Jaime Seoane