Extra large zinedine zidane 9.10.2017
ANSVARET: Zinedine Zidane påpeker at det er hans ansvar hvordan laget gjør det, og at det er hans ansvar å snu dårlige trender.

Zidane: - Jeg er sjefen

Zinedine Zidane snakket med fransk radio før Champions League-kampen mot Paris Saint-Germain.

Onsdag klokken 20:45 er det duket for en av sesongens desidert viktigste kamper for Real Madrid. Paris Saint-Germain kommer til den spanske hovedstaden og åttendelsfinalen i Champions League skal starte, hvor det første oppgjøret spilles i Madrid mot den franske giganten. Real Madrids sesong så langt har vært en eneste stor fiasko, og Zinedine Zidane er en presset mann i forkant av oppgjøret mot Paris Saint-Germain. Zinedine Zidane holder seg som regel borte fra mediene, men i forkant av onsdagens livsviktige kamp stilte han opp i et intervju på det franske radioprogrammet RTL France, som har blitt gjengitt av AS. I intervjuet kom snakket de om Zidanes fremtid som Real Madrid-manager, Paris Saint-Germain som motstander og kritikken mot Karim Benzema. Zidane var også åpen om at Real Madrid er inne i en vanskelig periode og at sesongens prestasjoner så langt ikke har vært akseptabelt.

Ambisjonene vi hadde før sesongen er ikke mulige å oppnå per nå. Denne sesongen er annerledes og vi må akseptere det. Jeg må støtte spillerne mine hele tiden, jeg er sjefen for alt dette og jeg må prøve å forbedre dem. Jeg vil være med dem uansett hva som skjer. Jeg føler meg bra i Madrid og vil gjøre alt mulig for å bli her. 
Om fremtiden min står på spill mot PSG? Dette er spørsmål fra journalistene. Dette er hva de sier og hva de vil. Jeg ser på denne kampen uten å tenke på hva som kan skje neste sesong. Jeg ser ikke mot fremtiden, jeg ser på nåtiden. Jeg vet at dette ikke kommer til å vare livet ut, og når visse øyeblikk kommer så må man komme seg videre. 
Alle må gi litt ekstra, Karim som alle andre, jeg må også dette. Vi snakker om lag som ikke er 100% motiverte, men 350%. Hvis du er litt mindre fysiske og litt mindre motivert, så får du problemer. Benzema er klar for onsdag. Han er forberedt og fokuserer på hva han må gjøre.
PSG forbedrer seg for hver sesong som går, de endrer seg. De har hatt en fantastisk sesong, og det overrasker meg ikke. Mbappé er en eksepsjonell spiller, og vi er klare til han. Det er alltid vanskelig for en manager å holde styr på alt, men Emery klarer seg fint. Når vi ikke vinner på to kamper, så er det samme tilstander i Madrid som i Paris. 

Hvem er den beste manageren? Unai Emery eller Zinedine Zidane?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07