Extra large navaas
MOTIVERT: Keylor Navas er ekstremt motivert i forkant av Champions League-kampen mot Paris Saint Germain.

Navas: - Vi har tro på egne ferdigheter!

Keylor Navas snakket med Codere Apuestas i forkant av morgendagens kamp mot PSG.

Keylor Navas blir en viktig mann for Real Madrid i kampene mot PSG. De franske gigantene har storspilt denne sesongen og spesielt supertrioen Cavani, Mbappé og Neymar er kapable til å skape farligheter ute av ingenting. Derfor er Navas viktig i form av at han må stå fram som den solide keeperen som sprer selvtillit til forsvarssrekka. I forkant av kampen har han snakket med Codere Apuestas.

Kampen

Det er en spennende fotballkamp som alle fotballspillere ønsker å delta i. Dette er en mulighet vi må gripe, og vi skal gi alt vi har for å gå videre. Paris Saint Germain er et godt lag, men vi har tro på våre egne ferdigheter. Vi spiller på hjemmebane, har supporterne i ryggen og sammen skal vi klare dette.
Når to så sterke lag møtes. er det laget som har mest fokus og gjør minst feil som går videre. Vi skal jobbe hardt og prøve å utnytte hver feil de gjør. Vi skal være fokuserte defensivt slik at vi kan kontre på dem når de mister ballen.

Følelse

Jeg føler meg veldig bra og er frisk. Denne sesongen har vi hatt en del gode og dårlige øyeblikk. Det som er viktig er at vi er mentalt sterke og fokuserte på det vi skal gjøre.

Champions League

Dette er en turnering alle drømmer om å vinne. Det å vinne Champions League er utrolig stort, og vi er ekstremt motiverte til å vinne denne turneringen for tredje gang på rad.

Hva synes du om det Navas hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07