Extra large cristo gonz lez 3.9.2017
GOD: Cristo González har vært i god form i det siste og bøttet inn for Castilla, scorer unggutten igjen i morgen?

Før Castilla-kamp: Guijuelo (B)

Real Madrid Castilla håper å svare etter forrige helgs sure tap mot Navalcarnero når de møter Guijuelo.

Guijuelo - Real Madrid Castilla
Municipal de Guijuelo, Guijuelo
Segunda B - gruppe 1, jornada 26
Søndag 18. februar, kl. 17:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla gikk på et meget surt 2-3-tap mot Navalcarnero forrige helg, og opprykksdrømmen ser mer og mer usannsynlig ut. Det var løpet av det siste kvarteret at kampen ble tapt og bortlaget snudde det etter at Manu Hernando ble utvist. Dette gjorde slik at Castilla nå har tapt to kamper på rad og Santiago Solaris menn er avhengieg av tre poeng for å snu denne dårlige trenden når de i morgen møter Guijuelo. Det var få overraskelser i kamptroppen til den argentinske treneren, men Manu Hernando var naturligvis ikke med grunnet suspensjon, mens Javi Sánchez fortsatt er ute med skade. Dette tvinger Solari til å være kreativ når han skal sette sammen midtforsvaret til morgendagens kamp.

Troppen:

Keepere: Darío og Javier Belman
Forsvarsspillere: Álvaro Tejero, Álex Martín, José León, Jaime Sánchez, Sergio Reguilón og Luismi Quezada.
Midtbanespillere: Óscar, Franchu, Cristo González, Jaime Seoane, Jaume Ciscar, Arturo Molina, Álvaro Fidalgo og Mancebo.
Angrepsspillere: Dani Gómez og Víctor Campuzano

Morgendagens motstander, Guijuelo ligger rundt 20 mil unna bykjernen i Madrid, vest for den spanske hovedstaden. Guijuelo åpnet sesongen meget svakt da de vant kun tre ganger i løpet av de første 15 serierundene. Siden den gang har de dog forbedret seg kraftig, og i skrivende stund ligger de på 11. plass i Segunda B, kun bak Real Madrid Castilla på målforskjell. På sine siste ti seriekamper har Guijuelo bare tapt ved to anledninger, disse tapene kom mot Gimnástica Segoviana og Fuenlabrada. I forrige serierunde slo de Racing Ferrol 2-0 på bortebane, og de er dermed i god form før møtet med Real Madrid Castilla. Real Madrid Castilla og Guijuelo har bare møtt hverandre en gang tidligere, det var tidligere denne sesongen. Den gang endte det 0-0 i Madrid mellom lagene.

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                    Tejero, Sánchez, León, Reguilón
                                      Seoane, Ciscar
                            Franchu, Óscar, Quezada
                                           González

Vinner Castilla i morgen?

Pmn6