Extra large luka modric   toni kroos   marcelo 9.12.2017
FLERE SKADER: Først var det Toni Kroos som ble skadet, men nå har også Luka Modric og Marcelo pådratt seg skader.

Skadelisten vokser

Real Madrid har bekreftet nye skader på både Marcelo og Luka Modric.

Real Madrid vant til slutt 3-5 mot Real Betis søndag kveld, men seieren kostet for Los Blancos. Marcelo måtte forlate banen etter en halvtimes spill med det som kunne se ut som en hamstring-skade. Brasilianeren gikk ned for egen maskin etter et løp, og dette førte til at han ble erstattet av Theo Hernández. På pressekonferansen etter kampen så var Zidane optimistisk hva angikk skaden til Marcelo, og han håpte at dette bare var en liten skade. Real Madrid har sluppet en pressemelding vedrørende Marcelos skade.

Etter tester utført på vår spiller, Marcelo  av Real Madrid Sanitas medisinske personell, har han blitt diagnostisert med en muskelskade i hamstringen i hans høyre bein. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Det er dog ikke bare Marcelo som har pådratt seg en hamstring-skade, men nå ventes også Luka Modric ute i en periode. Kroaten satt på benken under 3-5-seieren mot Real Betis, og han trente sågar for fullt på restitusjonsøkten etter seieren over Sevilla-laget. Men på dagens trening var ikke kroaten til stede, og Zinedine Zidane bekreftet på pressekonferansen før møtet med Leganés at midtbanespilleren har pådratt seg en hamstringskade. I likhet med Marcelo, så har Real Madrid kommet med en pressemelding vedrørende skaden til Luka Modric.

Etter tester utført på vår spiller, Luka Modric av Real Madrid Sanitas medisinske personell, har han blitt diagnostisert med en muskelskade i hamstringen i hans høyre bein. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Skader på to så viktige spillere passet Real Madrid svært dårlig nå. Om to uker er det tid for returoppgjøret mot Paris Saint-Germain, og det er i alle fall helt sikkert at de begge kommer til å gå glipp av LaLiga-kampene mot Leganés, Alavés og Espanyol før Los Blancos tar turen til Paris. MARCA hevder å vite at Real Madrids medisinske personell skal visstnok være optimistiske hva angår oppgjøret mot Paris Saint-Germain, og Zinedine Zidane snakket om at skadene ikke skal være av det alvorlige slaget før oppgjøret mot Leganés.

Hvis viktige er Marcelo og Luka Modric?

Pmn6