Extra large dani g mez 11.9.2017
TILBAKE? Dani Gómez har slitt med spilletiden i det siste, men forrige helg fikk spanjolen spilletid og scoret, skjer det også i morgen?

Før Castilla-kamp: Gimnástica Segoviana (B)

Real Madrid Castilla jakter sin andre strake seier når de gjester Gimnástica Segoviana søndag kveld.

Gimnástica Segoviana - Real Madrid Castilla
La Albuera, Segovia
Segunda B - gruppe 1, jornada 28
Søndag 18. februar, kl. 17:00
Realmadrid TV

Forrige helg tok Real Madrid Castilla en etterlengtet 3-0-seier mot Pontevedra og de satte dermed en stopper på en rekke på tre kamper uten seier. Santiago Solaris menn ønsker å bygge videre på denne seieren når de i morgen møter Gimnástica Segoviana på bortebane. Gimnástica Segoviana ligger i skrivende stund under nedrykkstreken i Segunda B, gruppe 1 og de er dermed avhengige av poeng mot Castilla for å holde plassen i ligaen. Forrige helg var Dani Gómez tilbake i startelleveren og tegnet seg på scoringslisten, og kanskje får den lovende spissen en ny sjanse fra start i morgendagens kamp.

Gimnástica Segoviana har hatt en veldig varierende 2017/18-sesong. De åpnet med å ikke vinne noen av sine seks første seriekamper, før så en periode på åtte kamper ventet hvor de ikke tapte noen kamper, men de tok allikevel bare 10 poeng på disse åtte kampene. Siden dette så har de sporadisk vekslet mellom tap, seier og uavgjort og de ligger i skrivende stund på nedrykksplass i Segunda B. Daniel Calleja og Dani Arribas er to menn som Castilla-forsvaret må demme opp for i morgendagens kamp, da dette er Gimnástica Segovianas toppscorere. Disse to spanjolene står med henholdsvis seks og fire scoringer på 23 kamper denne sesongen. 

Real Madrid Castilla og Gimnástica Segoviana har møtt hverandre tre ganger opp igjennom historien, og iløpet av disse kampene så har det endt med Real Madrid-seier, uavgjort og tre poeng til morgendagens hjemmelag. Første gang lagene møttes var helt tilbake i 1999 og den gang endte det 4-1 til Real Madrid Castilla, før det så endte med at Gimnástica Segoviana tok en 1-0-seier da lagene møttes på morgendagens bane. Da lagene møttes tidligere i sesongen i Madrid endte det 0-0 etter at hjemmelaget hadde styrt kampen, men bortelaget kjempet til seg det ene poenget. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                   Tejero, Sánchez, León, Reguilón
                                     Seoane, Ciscar
                           Franchu, Óscar, Quezada
                                            Gómez

Vinner Castilla i morgen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07