Extra large manu hernando 5.11.2017
TØFT: Manu Hernando og resten av Real Madrid Castilla-laget fikk det tøft da de gjestet La Albuera søndag kveld.

Castilla-referat: Gimnástica Segoviana (B)

Real Madrid Castilla tapte 2-0 da de møtte bunnlaget Gimnástica Segoviana på bortebane.

Gimnástica Segoviana 2-0 Real Madrid Castilla
La Albuera, Segovia
Segunda B - gruppe 1, jornada 28
Søndag 4. mars, kl. 18:30

1-0 José Luis Anel (9')
2-0 Dani Arribas (90')

Søndag kveld var det igjen duket for Segunda B-fotball for Real Madrid Castilla da de gjestet La Albuera for å møte Gimnástica Segoviana. Madrid-laget kom ifra en overbevisende 3-0-seier mot Pontevedra. Gimnástica Segoviana kom på sin side ifra et 0-2-tap borte mot Racing Ferrol, og hjemmelaget lå under streken og på nedrykksplass før de fikk besøk av hovedstadslaget. Startelleveren fra Santiago Solari var som forventet, og det betydde blant annet at Luca Zidane fortsatt ble foretrukket foran Javier Belman, samt at Dani Gómez fikk fornyet tillit fra start.

Real Madrid Castilla XI: Zidane - Martín, Hernando, León, Reguilón (Franchu 45') - Seoane, Ciscar (Campuzano 65') - Mancebo, Óscar, Quezada - Gómez

Kampen åpnet rolig og ingen av lagene maktet å ta tak i kampen fra første stund. Gressmatta på La Albuera var preget av det alt regnet som har kommet i løpet av de siste dagene, og den dårlige kvaliteten på banen gjorde det vanskelig for Castilla å få igang spillet sitt. Det var hjemmelaget som kom seg til kampens første sjanse, som også endte i scoring. Sergio Reguilón fikk først gult kort for en sen takling, og på det påfølgende frisparket scoret hjemmelaget. Ballen havnet hos Domingo Pérez, som fikk avsluttet, men Luca Zidane vartet opp med en god redning. Dessverre for bortelaget så var Gimnástica Segoviana-kaptein, José Luis Anel, først på ballen og satte inn 1-0 til vertene.

Etter scoringen prøvde Castilla å ta mer tak i kampen, men de slet med å få i gang spillet sitt på den dårlige gressmatta. Bare noen minutter etter hjemmelagets scoring var Sergio Reguilón farlig frempå da han avsluttet fra 20 meter, men målscorer Anel kastet seg ned og blokkerte avslutningen. Etter dette ventet en rolig periode hvor Castilla hadde mye ball, men hjemmelaget forsvarte seg godt. Jaime Seoane utfordret Facundo Ackermann i Gimnástica Segoviana-målet, men det endte bare i nok en corner for bortelaget. Dermed var stillingen 1-0 til hjemmelaget da lagene gikk til pause etter de første 45 minuttene.

Som etter scoringen i førsteomgang så var det Real Madrid Castilla som tok tak i kampen fra start av i andreomgang. Gjestene fra Madrid prøvde å styre spillet, men det ble dårlig pasningsspill og tilfeldigheter som preget kampen. Ti minutter ut i andreomgang kom dog bortelaget til en gylden mulighet. Ballen spratt over en Gimnástica Segoviana-spillers fot og Dani Gómez kom alene med keeper. Unggutten rundet Facundo Ackermann og skulle bare trille ballen i det åpne målet, men dessverre for Real Madrid Castilla så kom kampens store gigant, José Luis Anel, og reddet på streken.

Real Madrid Castilla fortsatte presset mot Gimnástica Segoviana, men hjemmelaget kriget godt. Vertene var farlige på kontringer og hadde et par skumle forsøk, men det var Castilla som var nærmest scoring mot slutten av kampen. Real Madrid Castilla satte inn en sluttspurt, men det ville seg virkelig ikke. Hver gang de helhvite nærmet seg vertenes mål så ble de stoppet av en Gimnástica Segoviana-spiller, og i jakten på scoring skjedde det som så ofte skjer. Gimnástica Segoviana kontret på Real Madrid Castilla og nesten i det klokken passerte 90 minutter satte Dani Arribas inn vertenes andre mål for dagen og punkterte kampen. Dermed endte det 2-0 på La Albuera denne søndagskvelden og Real Madrid Castilla gikk på et skuffende bortetap mot bunnlaget Gimnástica Segoviana.

Castillas beste: José León