Extra large ramosiso
STRÅLENDE: Sergio Ramos spilte en strålende kamp og hadde til tider full kontroll på PSG.

Spillerkommentarer: Paris Saint-Germain (B)

Sergio Ramos, Marco Asensio og Mateo Kovacic møtte pressen etter seieren over PSG.

Real Madrid spilte en fantastisk fotballkamp mot Paris Saint-Germain og vant 1-2 etter scoringer av Ronaldo og Casemiro. Dermed har Los Blancos allerede i åttendelsfinalen eliminert en meget sterk motstander, og er klare for kvartfinalen etter 5-2 sammenlagt. Etter kampen møtte flere av spillerne pressen for å snakke om kampen.

Ramos:

Jeg er glad og fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på. Dette er vår favoritt-turnering og vi har sendt en beskjed til verden og markert kvalitetene våre. Vi viste karakter gjennom hele kampen, og spillergløden er for alvor tilbake. Vi må fortsette i samme spor for vi har mange kamper i vente.
Måten Zidane planla kampen på var fantastisk. Vi var godt forberedt og presset motstanderen høyt i banen. Vi var alltid klar og med en gang vi fikk rom hogget vi til og scoret til slutt to viktige mål.

Seieren

Det var ikke en komfortabel seier. Ingen kamper er enkle og vi måtte grave dypt for å gå videre. Kampen ble spilt i høyt tempo og utvisningen til Marco Verratti gjorde at vi fikk bedre kontroll på kampen. Vi står alltid bak Zidane og sammen skal vi oppnå masse store ting i tiden fremover.

Asensio:

Jeg er glad for at vi gikk videre. Sjefen sa at jeg måtte jobbe hardt defensivt og samtidig tenke offensivt med en gang jeg mottok ballen. Alle gjorde en god kamp og det er fullt fortjent at vi gikk videre.
Fotball er en lagidrett og denne kampen vant vi sammen. Dette er en spesiell turnering for oss og nå gleder vi oss til å se hvem vi skal spille mot i kvartfinalen.

Zidane

Sjefen stoler på oss alle og det viste han i dag. Han bryr seg ikke om hva folk heter, for han er alle like viktig. Vi må fortsette å dra i samme retning for det er den eneste måten vi kan vinne på.

Kovacic:

Det var ikke en enkel kamp. Vi måtte kjempe hardt og vi er glade for at det holdt til avansement. Vi jobbet hardt og var godt forberedt til kampen. De måtte løpe mye i mellom linjene og til slutt fikk vi nok rom til at vi klarte å utnytte det.

Hva synes du om det spillerne hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07