Extra large  3am8988thumb
PK: Zidane snakket med pressen før kampen mot Eibar.

Zidane før kamp: Eibar (B)

Zidane snakket med pressen før kampen borte mot Eibar.

Los Blancos hadde full kontroll borte mot Paris Saint-Germain på tirsdag. De helhvite utførte en perfekt taktisk kamp og endte opp med å vinne 1-2. I morgen skal Zidane sine menn til Eibar for å spille mot laget som aldri slutter å overraske. Zidane har bedt spillerne om å glemme kampen i Paris og rette fokuset mot Eibar. Dette hadde Zidane å si før kampen:

Vi står ovenfor nok en tøff oppgave. Det er en liten stadion og det er vanskelig å ta poeng der. Eibar har hatt en fantastisk sesong og spiller fin fotball. 

LaLiga

Det er vanskelig å være i topp form hele sesongen. Denne sesongen har vi hatt det tøft i ligaen og ligger langt bak. Det har vært tøft, men vi er endelig på vei tilbake i god form. LaLiga er ikke over og vi må ta en kamp om gangen.

Sesongen

Jeg hadde ikke foretrukket denne situasjonen vi er i for øyeblikket. Vi ønsker å vinne alt, hver eneste sesong. Vi er nødt til å akseptere situasjonen vi er i.

Feiringen i Paris

Jeg er ikke her for å snakke om individer. Vi beseiret PSG som et lag. Selvfølgelig sto noen spillere mer frem enn andre, men etter kampen gikk jeg å ga alle en klem. Jeg er stolt. 

Benzema

Jeg skal ikke kommentere hva som har blitt sagt. Jeg er fornøyd med hvordan Benzema spilte. Folk som har peiling vet at Benzema er en klassespiller.

Champions League

Jeg ønsker ikke å tenke på Champions League akkurat nå. Jeg er fokusert på morgendagens oppgjør. Jeg vil rette fokuset mitt på Champions League i April.  Vi har store ambisjoner i turneringen, men vi får se hva som skjer.

Kritikk

Jeg er ikke her for å overbevise noen. Alle kan ha sin egen mening om meg. Det som er viktig for meg er at vi fortsetter å forbedre oss som lag. Jeg må gjøre mitt beste. Noen ganger vinner vi og noen ganger taper vi. Det er slik fotballen er. Akkurat nå sier alle at jeg er den beste, men hvis vi ikke vinner mot Eibar så kommer alle til å si at jeg ikke er god nok.

Neymar

Jeg ønsker ikke å snakke om en spiller som ikke er min. Prislappen? Tja, prisene i dagens marked er helt ute av kontroll. Når jeg ble hentet til Madrid for 72 millioner euro tenkte jeg at det var helt sinnsykt, men ti år senere ligger prisene på over 200 millioner.

Bale

Han mangler ingenting. Han er en del av denne talentfulle troppen. Han jobber hardt og gjør jobben sin. Han er en fantastisk spiller. Dere leter etter et problem som ikke finnes. 

Hva synes du om det Zidane hadde å si før kampen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07