Extra large  n0y0581  1
MØTTE PRESSEN: Marcelo møtte pressen etter lørdagens 1-2-seier mot Eibar.

Spillerkommentarer: Eibar (B)

Casemiro, Marcelo, Dani Carvajal og Lucas Vázquez møtte pressen etter seieren mot Eibar.

Lørdag formiddag tok Real Madrid turen til Baskerland og Eibar for å møte José Luis Mendilibars mannskap. Real Madrid tok ledelsen  etter en scoring av Cristiano Ronaldo med rundt ti minutter igjen av førsteomgang, før hjemmelaget utliknet fem minutter ut i den andre omgangen. Real Madrid stanget lenge, men fem minutter før slutt stanget Cristiano Ronaldo inn seiersmålet bak Eibar-keeper Marko Dmitrović. Etter den tøffe borteseieren møtte flere spillere pressen i mixed zone på Ipurua.

Casemiro

Vi måtte kjempe skikkelig og jobbe hardt. Vi visste at hvis vi skulle vinne her så måtte vi jobbe hardt, og vi gjorde det vi måtte og gjorde det godt mot en motstander som presset oss hardt på en ganske liten bane. Vi er i god form. Vi har spilt to kamper på kort tid og i dag leverte vi en prestasjon som vi måtte komme opp med for å vinne. Vi har nå en lang uke foran oss til å jobbe og hvile, siden det kommer noen vanskelige kamper senere. 

Ronaldo og Modric

Vi vet alle hvilke kvaliteter Modric har. Han hadde en seriøs skade, men han er en viktig spiller for oss. Med Ronaldo er det alltid det samme og vi må fortsette å nyte synet av verdens beste spiller. Det er en nytelse å spille med han og ha han på laget vårt.

Marcelo

Ipurua er et veldig vanskelig å komme og Eibar presset oss veldig hardt, men vi klarte å spille på deres svakheter og til slutt sikret vi oss de tre poengene. Hvis vi vil gjøre det godt i Champions League, så må vi prestere i LaLiga-kampene, siden det er det som motiverer oss til å fortsette. Vi må fortsette å kjempe. Vi må gjøre vår jobb, som er å spille fotball og trene hardt.

Ronaldo

Hver gang vi trenger Cristiano så leverer han. Han lar fotballen hans snakke for seg.

Dani Carvajal

Eibar var problematiske for oss og de var det beste laget for store deler av kampen, men vi var mer kliniske og kom oss unna med tre poeng. Det var en seier vi kjempet for. De gjorde virkelig så vi måtte jobbe for det, de presset oss høyt og vi slet med å spille oss ut med ball. Vi så litt slitne ut etter tirsdagen. I sluttminuttene holdt vi tempoet oppe og var positive, og det er slik vi har sikret oss to strake seire. Vi fikk tre viktige poeng mot en tøff motstander som er inne i en fantastisk sesong. 

God innsats

Seieren var positiv for oss. Det har vært kamper hvor vi ikke har vært klare i sluttminuttene og hvor vi har tapt på grunn av dette. I dag gikk tingene veien fordi laget var samlet. Assisten min kom fra et godt press og et godt lagspill, noe som resulterte i et godt innlegg og endelig en god avslutning. Det var nøkkelen for oss å kjøre på i sluttminuttene i jakten på den avgjørende scoringen, og vi fikk den. 

Hyllest for Modric

Han er fantastisk og en nøkkelspiller for oss. Han gir oss en garanti og jeg håper han fortsetter slik til slutten av sesongen og i mange år til. 

Lucas Vázquez

Man må se på de tingene som gikk bra. Igjennom sesongen så har man gode og dårlige kamper, og i dag måtte vi slite. Laget visstge hva som trengtes og vi spilte på våre styrker og vi sikret oss tre poeng. Vi spilte godt, kjempet som et lag og sikret oss en viktig seier. 
Det er viktig å fortsette å vinne, uansett om det er hjemme eller borte. Mange negative ting ble sagt om Ronaldo. Han har noen utrolige statistikker å vise til og vi er glade for at han spiller bra og vinner kamper for oss. Jeg håper at når vi kommer til slutten av sesongens å har han scoret enda flere.

Hva syntes du om det spillerne hadde å si?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07