Extra large  n0y0656 horizontalthumb
NY SEIER; Det gjenstår ti kamper igjen av årets sesong i La Liga og Zidane ønsker å vinne dem alle.

Zidane etter kamp: Éibar (B)

Zidane pratet med pressen etter gårsdagens knepet seier over Éibar.

Ronaldo er fra en annen planet. Han vet at han kommer til å score så han er veldig positiv. Han er en annerledes og spesiell spiller. Statistikken hans snakker for seg selv. Han er veldig god og han er vår.
Man må anerkjenne innsatsen til Éibar, de spilte en god kamp. De var det bedre laget. De var helt fantastiske, spesielt i første omgangen. Det er tøft å spille kamper her, spesielt når de har en så god sesong. Vi visste at vi måtte kjempe og selvom vi slet med å skape noe med ballen, så ga vi ikke opp og viste dedikasjon til å vinne. Vi er fornøyde.

Modric and Ramos

Etter å ha vært ute i 15-20 dager så kom Luka tilbake og spilte en herlig kamp. Han gjorde det veldig bra selv om motstanderne var tøffe. Planen var ikke at han skulle spille 90 minutter men sånn ble det til slutt. Ramos gikk av banen for å gå på do, det var ikke noe mer enn det.
Vi har fortsatt muligheten til å vinne La Liga og sånn skal vi tenke hele veien. Det blir vanskelig men hvis vi senker guarden så blir vi straffet. Det viktigste er at vi fortsetter fremover. Vi må fortsette å vinne poeng hvis vi ønsker å oppnå noe som helst. I dag klarte vi det. Vi må nyte seieren, dra hjem og hvile - noe vi ikke har gjort på lenge. Deretter skal vi fokusere på kampen mot Girona.

Isco and Bale

De spilte bra, alle spilte bra. Som et lag var vi ikke like gode. Vi fant ikke flyten og hadde det vanskelig. De kjempe hardt alle sammen og løp en del, det er det jeg krever fra dem. Det er når det ikke går vår vei at vi må vise ekte mot for å ri ut stormen.  
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07