Extra large  n0y4865
TETT: Det ble en tett og jevn batalje mellom Castilla og Atlético Madrid B da lagene møttes i oktober og i morgen møtes de igjen.

Før Castilla-kamp: Atlético Madrid B (B)

Real Madrid Castilla møter erkerival Atlético Madrid B til sesongens siste mini El Derbi søndag.

Atlético Madrid B - Real Madrid Castilla
Cerro del Espino, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 30
Søndag 18. mars, kl. 12:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla fikk kriget til seg ett poeng da de fikk besøk av Unión Adarve forrige helg. Bortelaget tok ledelsen etter en drøy time på Estadio Alfredo Di Stéfano, men tre minutter før full tid satte Álvaro Fidalgo inn utlikningen og sørget for at det ble poengdeling mellom lagene. Dermed står Castilla med bare en seier på sine siste fem kamper, og i morgen venter det en skikkelig storkamp for ungguttene. De gjester Cerro del Espino og Atlético Madrid B til det som blir en av sesongens aller største kamper, og Real Madrid Castilla jakter dermed en etterlengtet trepoenger mot erkerivalen. Det er forøvrig gledelig å se at Javi Sánchez er tilbake i troppen etter skade. 

Troppen:

Keepere: Luca Zidane og Javier Belman
Forsvarsspillere: Álvaro Tejero, Manu Hernando, Javi Sánchez, José León, Jaime Sánchez, Sergio Reguilón og Luismi Quezada.
Midtbanespillere: Óscar, Franchu, Cristo González, Jaime Seoane, Jaume Ciscar, Arturo Molina, Álvaro Fidalgo og Mancebo.
Angrepsspillere: Víctor Campuzano

Atlético Madrid B har gjort sakene sine godt denne sesongen, og i skrivende stund ligger Óscar Fernández' gutter på 6. plass i Segunda B, gruppe 1. I forrige serierunde gikk de røde og hvite på et overraskende 3-0-tap borte mot Racing Ferrol, men statusen er slik at rivalen kun har tapt to av sine siste ti seriekamper. I slutten av februar spilte de sågar 1-1 mot Fuenlabrada, så det er liten tvil om at det er et Atlético Madrid B-lag i form som møter Santiago Solaris mannskap i morgen. Alberto Ródenas er en mann som Castilla-forsvaret må passe seg for i morgen. Det spanske spisstalentet er Atlético Madrid Bs toppscorer, men i det siste har 19-åringen slitt med spilletiden. 18. mars var forrige gang unggutten startet en seriekamp, og det er usikkert om han starter på topp i morgen. 

Real Madrid Castilla og Atlético Madrid B har møtt hverandre 23 ganger i seriespill. Historisk sett har morgendagens hjemmelag hatt et overtak på Real Madrid Castilla. De røde og hvite har vunnet ni ganger, Real Madrid Castilla har vunnet seks ganger mens det har endt i poengdeling ved åtte anledninger. Det gikk rundt syv år fra det første møtet mellom lagene ble spilt til Real Madrid Castilla tok sin første seier. Fra det første oppgjøret i 1997 måtte de helhvite vente helt til 3. oktober 2004, da Castilla vant 0-2 på bortebane. Da lagene møttes tidligere i sesongen endte det 1-1. Den gang tok Real Madrid Castilla ledelsen, men Atlético Madrid B utliknet midtveis i andreomgang og det endte med poengdeling denne oktoberkvelden. 

Mulig startellever:

                                           Luca Zidane
                   Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                     Seoane, Ciscar
                           Franchu, Óscar, Quezada
                                          González

Vinner Castilla i morgen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07