Extra large real madrid castilla 25.8.2017
NY KAMP: Det er duket for et nytt oppgjør på Estadio Alfredo Di Stéfano når Celta Vigo B kommer til den spanske hovedstaden.

Før Castilla-kamp: Celta Vigo B (H)

Real Madrid Castilla jakter sin første seier i mars når de får besøk av Celta Vigo B lørdag kveld.

Real Madrid Castilla - Celta Vigo B
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 31
Lørdag 24. mars, kl. 20:30
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla delte poengene med Atlético Madrid B forrige helg da lagene spilte 0-0. Det var en tett og jevn affære mellom to gode lag, men ingen av lagene kom forbi forsvaret til motstanderen og kampen endte dermed 0-0. Dette betyr at Real Madrid Castilla fortsatt har til gode å vinne i mars, men de har heller ikke tapt siden 4. mars. I morgen venter en ny mulighet for tre poeng når Celta Vigo B kommer til den spanske hovedstaden. I troppen til Santiago Solari var det som forventet ingen Luca Zidane. Franskmannen spiller sin siste U20-landskamp med Frankrike i kveld, og han er dermed ikke med i Castilla-troppen til morgendagens kamp. 

Troppen:

Keepere: Javier Belman og Dário
Forsvarsspillere: Álvaro Tejero, Manu Hernando, Javi Sánchez, José León, Jaime Sánchez, Sergio Reguilón og Luismi Quezada.
Midtbanespillere: Óscar, Franchu, Cristo González, Jaime Seoane, Jaume Ciscar, Arturo Molina, Álvaro Fidalgo og Mancebo.
Angrepsspillere: Víctor Campuzano

Celta Vigo B åpnet sesongen meget godt, men etterhvert har formen duppet. I løpet av de 20 første serierundene var Celta Vigo B på en av de potensielle opprykkplassene i 17 av totalt 20 serierunder. Etter dette skjedde det noe og laget fra Galicía har ikke vært på opprykksplass siden den gang. På sine siste ti seriekamper har Celta Vigo B bare vunnet tre ganger, men disse tre seirene har kommet i løpet av den siste måneden. Juan Hernández er en mann som Real Madrid Castilla-forsvaret må passe seg for i morgen. Den 23 år gamle spanske spissen er Celta Vigo Bs toppscorer med sine ni scoringer denne sesongen, og hvis Castilla skal ha med seg tre poeng i morgen så må denne mannen temmes.

Real Madrid Castilla og Celta Vigo B har møtt hverandre elleve ganger opp igjennom historien. Det første oppgjøret mellom klubbene fant sted høsten 2002. Den gang vant Real Madrid Castilla 0-2 i Galicía. Opp igjennom historien har de hvitkledde fra Madrid hatt et overtak på Celta Vigos andrelag. Real Madrid Castilla har vunnet fem av kampene, mens det ved tre anledninger har endt med Celta Vigo B-seier og uavgjort. Da lagene møttes tidligere i sesongen i Galicía vant Real Madrid Castilla hele 1-4, den gang etter scoringer av Jaume Ciscar, Jaime Seoane, Luismi Quezada og Dani Gómez. 

Mulig startellever:

                                         Javier Belman
                  Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                                    Seoane, Ciscar
                          Franchu, Óscar, Quezada
                                         González

Vinner Castilla i morgen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07