Extra large  2rm2470
TØFT: Víctor Campuzano og resten av Real Madrid Castilla-laget fikk det tøft i hjemmekampen mot Celta Vigo B.

Castilla-referat: Celta Vigo B (H)

Real Madrid Castilla styrte kampen, men det var Celta Vigo B som fikk med seg poengene fra Madrid.

Real Madrid Castilla 0-1 Celta Vigo B
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
Segunda B - gruppe 1, jornada 31
Lørdag 24. mars, kl. 20:30

0-1 Dejan Drazic (24')

Lørdag kveld var det igjen duket for Segunda B-fotball for Real Madrid Castilla. Til tross for at det er landslagpause så ruller Segunda B videre, og i kveld var det Celta Vigo B som tok turen til den spanske hovedstaden i jakten på tre poeng. Real Madrid Castilla kom ifra poengdeling i byderbyet mot Atlético Madrid B, og Santiago Solaris gutter hadde heller ikke vunnet i mars før de lørdag kveld møtte Celta Vigo B. Gjestene fra Galicía kom ifra en 1-0-seier mot Racing Ferrol, men de hadde ikke vunnet på bortebane siden midten av november. Den eneste endringen Solari ble tvunget til å gjøre var å bruke Javier Belman i mål, ettersom Luca Zidane var på landslagoppdrag med U20-landslaget til Frankrike.

Real Madrid Castilla XI: Belman - Tejero, Sánchez, León, Reguilón (Molina 74') - Fidalgo (Seoane 61'), Ciscar - Franchu, Óscar, Quezada - Cristo (Campuzano 69')

Starten på kampen var tett og jevn og det var ingen av lagene som umiddelbart tok tak i kampen. Bortelaget var dog de som først spilte seg til kampens første store mulighet. Etter syv minutter dro Dejan Drazic seg fri på vakkert vis før han avsluttet fra rundt 16 meter. Heldigvis for Real Madrid Castilla så var avslutningen av det svake slaget og ballen gikk utenfor målet til Javier Belman. Drøyt fem minutter senere kom Castilla seg til sin første store mulighet. Sergio Reguilón gjorde et meget godt forarbeid ute på sin venstre side før han la inn til Álvaro Fidalgo. 20-åringen fikk avslutte ganske upresset fra rundt ti meter, men dessverre for Castilla så var headingen svak og gikk over mål.

Etterhvert etablerte Real Madrid Castilla et mer overtak på gjestene, og en scoring lå i lufta. Det var dog gjestene som skulle score kampens første mål da etter snaut 25 minutter Dejan Drazic ble spilt igjennom. Serberen passerte Javier Belman før han satte ballen i det tomme buret og sendte laget fra Galicía i føringen. To minutter senere var Real Madrid Castilla bare centimetere unna utlikning. En ball ble spilt til Cristo González, og spanjolen tok på seg danseskoene. Spissen fintet ut Celta Vigo B-forsvaret før han avsluttet, men dessverre for Castilla så måtte den tidligere Tenerife-spilleren se ballen gå i stolpen og ut. Rett før pause kom Álvaro Tejero seg til en god sjanse da han klemte til fra 20 meter, men avslutningen ble akkurat reddet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-1 til gjestene.

Når andreomgang var i gang så tok Real Madrid Castilla tak i kampen fra første stund. Hjemmelaget fikk kontroll på kampen og presset Celta Vigo B, men de slet veldig med å skape store sjanser. Det var bortelaget som kom seg til omgangens første gode mulighet, og også denne gan var det målscorer Drazic som skapte problemer for de hvite. Serberen avsluttet fra rundt 16 meter, men Javier Belman vartet opp med en vakker redning og hindret Celta Vigo B-spilleren. Rett før slutt var Óscar Rodríguez nære på å utlikne med et utsøkt frispark fra rundt 25 meter, men Celta Vigo B-keeper Daniel Sotres hindret unggutten. Real Madrid Castilla presset på for å få den etterlengtede utlikningen, men det ville seg ikke. Dermed gikk Castilla på nok et nederlag og Celta Vigo B vant på bortebane for første gang siden 19. november.

Castillas beste: Sergio Reguilón