Extra large real madrid castilla 11.2.2018
NY KAMP: Real Madrid Castilla gikk på et surt hjemmetap mot Celta Vigo B, men i nå venter en ny mulighet mot Rápido de Bouzas,

Før Castilla-kamp: Rápido de Bouzas (B)

Castilla tar turen til Vigo for å møte Rápido de Bouzas etter forrige helgs skuffelse mot Celta Vigo B.

Club Rápido de Bouzas - Real Madrid Castilla
Estadio Baltasar Pujales, Vigo
Segunda B - gruppe 1, jornada 32
Søndag 1. april, kl. 17:00
Realmadrid TV

Real Madrid Castilla er inne i en svak periode, og forrige helg gikk Santiago Solaris mannskap på nok et nederlag. De unge lovende styrte nesten hele kampen, men det var gjestene fra Vigo som klarte å få hull på byllen og tok med seg tre poeng fra den spanske hovedstaden. I morgen venter en ny mulighet for tre poeng for Solaris mannskap. Real Madrid Castilla tar turen til Galicía, nærmere bestemt Vigo for å møte Rápido de Bouzas. 

Rápido de Bouzas har hatt en god sesong, og de ligger i skrivende stund på den siste opprykksplassen i Segunda B. Forrige helg gikk Rápido de Bouzas på et surt 1-0-nederlag mot Racing Ferrol, men før det så hadde ikke Vigo-laget tapt siden midten av november. Rápido de Bouzas har dermed vært meget solide, men de har slitt med å score de avgjørende målene. Av sine siste ti seriekamper så har Rápido spilt uavgjort ved fem anledninger. Real Madrid Castilla og Rápido de Bouzas har bare møttes en gang tidligere, og det var da lagene møttes tidligere denne sesongen. Den gang vant Santiago Solaris gutter 3-0 hjemme i Madrid, etter scoringer av Javi Sánchez, Álvaro Fidalgo og Jaime Seoane. 

Mulig startellever:

                                       Luca Zidane
            Tejero, Sánchez, Hernando, Reguilón
                               Seoane, Ciscar
                      Franchu, Óscar, Quezada
                                        Gómez

Vinner Castilla i morgen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07