Extra large nacho 9.10.2017
SKADET: Nacho pådro seg sin første skade i sin profesjonelle karriere mot Las Palmas og ventes ute i en snau måned.

Skadeoppdatering: Nacho

Nacho har fått sin første skade i sin profesjonelle karriere og ventes ute i en snau måned.

Det var midtveis i den første omgangen at Nacho måtte gi seg med en skade. Spanjolen så veldig lei seg ut etter å ha blitt byttet ut, og man begynte å frykte at skaden skulle være av det alvorlige slaget. Midtstopperen har aldri vært skadet tidligere i sin profesjonelle karriere, og i ettertid var det nok bare irritasjon over skaden som var grunnen til Nacho sin reaksjon. Spanjolen trente ikke på søndag og skulle gjennomføre tester for skaden sin før avreise til Torino i dag. 

Testene viste at spanjolen hadde pådratt seg en lyskeskade, og MARCA melder at han kommer til å være ute i opp imot en måneds tid. Dette vil bety at han går glipp av blant annet begge oppgjørene mot Juventus, El Derbi Madrileño, samt det første oppgjøret av en eventuell Champions League-semifinale. El Clásico spilles første helgen i mai, og denne kampen blir nok målet for Nacho å rekke. Real Madrid har sluppet en offisiell pressemelding vedrørende midtstopperens skade. 

Etter tester utført på Nacho av Real Madrid Sanitas medisinske personell, har han blitt diagnostisert med en skade i semitendinosus-muskelen i hans høyre lyske. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Ánimo Nacho!

Pmn6