Extra large emilio butrague o 16.3.2018
JEVNT: Emilio Butragueño er overbevist over at det blir to jevne kamper mot Bayern München i Champions League-semifinalene.

Butragueño: - Det blir veldig vanskelig

Real Madrid-direktøren snakket med Realmadrid.com etter dagens Champions League-trekning.

Tidligere i dag ble det klart at Real Madrid møter Bayern München i Champions League-semifinalen. Det første oppgjøret mot tyskerne spilles på Allianz Arena 25. april, mens returkampen spilles i den spanske hovedstaden 1. mai. Real Madrids representant på dagens trekning i Dijon, Emilio Butragueño, snakket med Real Madrid sine nettsider etter at det ble klart at Bayern München er Los Blancos' siste hinder før en finale i Kiev venter 26. mai. Den tidligere superspissen snakket om at det kommer til å bli to jevne oppgjør, fordelen av å avslutte på hjemmebane og prestasjonen det er å komme til nok en semifinale.

Semifinale:

Det er veldig vanskelig å komme seg til semifinalen i Champions League, og Real Madrid har gjort det åtte ganger på rad. Man må gi spillerne ære for det de gjør. Vi har nå en ny utfordring foran oss. Bayern er et fantastisk lag, med veldig gode spillere og fantastisk internasjonal erfaring. Det blir veldig vanskelig. 
Den vanskeligste delen ligger foran oss. Det siste steget er det vanskeligste, fordi det er de fire beste lagene som er her. Vi gleder oss veldig og spillerne våre har igjen vist lysten de har til å nå enda en finale. 

Avslutning i Madrid:

Man vet aldri om det å avslutte på hjemmebane gjør deg til favoritten. Forrige sesong, i semifinalen, så spilte vi først hjemme, og vi kom oss til finalen. Det er viktig å spille godt i begge kamper siden vi møter et fantastisk lag som ikke gir deg noe. Fremover så har de spillere med enorme kvaliteter, som kommer til å gripe enhver mulighet de får. Vi kommer til å prøve å få et godt resultat i München for å komme oss til Kiev, med støtten fra fansen vår på Bernabéu. 

Jevne oppgjør:

Det er nesten umulig å ikke slite i kamper på dette nivået i denne turneringen. Men hvis du må slite for å komme til en finale, så må du bare slite. Det har vært en vanskelig vei hit. Vi har møtt Paris Saint-Germain og Juventus, og nå Bayern. Det er prestisjefulle motstandere, men vi stoler på spillerne våre og de har lenge vist hva de er kapable til. 

Hvem kommer seg til finalen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07