Extra large slett
KLAR: Zinedine Zidane er klar for nok en LaLiga-kamp etter midtukens hektiske oppgjør mot Juventus.

Zidane før kamp: Málaga (B)

Zinedine Zidane snakket med pressekorpset på Valdebebas før morgendagens kamp mot Málaga.

Det har gått noen dager siden Cristiano Ronaldo sikret Real Madrid en plass i Champions League-semifinalene, og i morgen er det duket for nok en Real Madrid-kamp. Los Blancos tar turen til den spanske solkysten for å møte Málaga, som etter all sannsynlighet spiller LaLiga 1|2|3-fotball neste sesong. Som vanlig så stilte Zinedine Zidane opp foran pressekorpset på Valdebebas etter at den siste treningsøkten i forkant av morgendagens kamp var unnagjort. Her snakket franskmannen om semifinalen mot Bayern München, slitne bein etter Juventus-kampen og noen få ord om James Rodríguez.

Tung kamp etter Juventus-kampen:

Det er ingen grunn for oss å tenke at denne kampen blir vanskeligere enn andre kamper. Det er alltid tungt rett etter en Champions League-kamp, siden vi la ned en stor innsats. Vi har styrt arbeidsmengden godt over de siste tre dagene, og vi er klare for enda en LaLiga-kamp og en god prestasjon. 

Málaga:

Málaga er sist på tabellen, men det fortjener de ikke. Hvis du ser kampene deres så er det overraskende at de er i den posisjonen de er i. Vi drar dit for å vinne, men det blir en tøff kamp mot en vanskelig motstander som kommer til å gi alt. Vi må være klare og prøve å få med oss et resultat for å fortsette den gode rekken vår. 

Bayern München:

Vi har ingen fordeler. Vi møter et veldig godt lag. Hvis det er noen fordeler, så er det at vi spiller den siste kampen hjemme, men det er veldig 50/50. De spiller bedre denne sesongen og de er et fantastisk fotballag. Vi vet at det er en fantastisk klubb, og jeg er sikker på at de kommer til å gjøre ting veldig vanskelig for oss, kanskje mer enn noen gang. De er et bedre lag denne sesongen, de slipper inn få mål og de er i god form. 

James Rodríguez:

Han er en god spiller og har en god sesong. Han er en av Bayerns beste spillere. 

Press på dommerne:

Jeg tenker ikke på slikt. Vi fokuserer bare på å trene godt. Vi gleder oss og ingen kan ta det fra oss hvis de gjør tingene sine riktig. Dommeren prøver å gjøre jobben sin. Jeg tror ikke at noen av dem vil prøve å ødelegge for et av lagene med å prestere dårlig. 

Kritikk:

Alle skal få ha sin mening om det var straffe eller ikke, men det er folk der ute som snakker om at det var et ran og det irriterer meg. Vi kan ikke endre det, men det er bare det jeg tenker. Jeg kommer til å forsvare spillerne mine fordi de la ned en enorm innsats, og det er ingen tvil om at vi fortjente å gå videre. Folk skal få ha sin mening, men vi gjorde det bra og er videre til semifinalen. 

Ran mot Juventus:

Det er skamfullt å snakke om at dette var et ran. Det skuffer meg at det blir sagt. Man kan snakke om det var straffe eller ikke. Jeg syns at det var straffe, mens andre syns det ikke var det. Men så kommer alt snakket om at det var et ran, kom igjen! Jeg kan ikke tro at folk sier det. Vi må bare fokusere på treningen og være klare. 

Folk misliker Real Madrid:

Jeg vil ikke inn i den debatten. Folk kan umulig synes at det var et ran. Det er helt sikkert folk som misliker Real Madrid der ute, men de kommer ikke til å endre seg. Vi må gjøre det vi gjør og fortsette å jobbe hardt. Ingen kommer til å endre denne klubben sin historie, som er den beste i verden.

Diskusjonen de siste dagene:

For meg så er det ikke normalt. Man forventer at det blir diskutert der og akkurat da. Straffen ble gitt og jeg vet ikke hva det er å snakke om. Alle kan ha deres meninger om straffen. Juventus presterte godt, men vi klarte å score og kom oss til semifinalen. Jeg tenker at alt snakket som har vært de siste dagene bare har vært for mye.

Buffons reaksjon:

Kommentarene hans var da det kokte som mest, men man kan ikke endre på det nå. Man må akseptere følelsene hans, men vi føler at vi fortjente å gå videre, og det er det som er å si om den saken. 

Konspirasjonsteorier mot Real Madrid:

Det er nok det, ja, men det er ingenting vi kan gjøre med det. Jeg må bare si at det ikke er sant. Vi forbereder oss på å gjøre en god jobb. Vi kan ikke gå fra å være det beste laget til å bli et lag som har ranet noen. Jeg lot aldri meg selv bli for opphetet eller for slukøret, vi må holde oss på samme nivå. Vi gjorde det godt i de to kampene og fortjente å gå videre. Det som blir sagt er ikke sant.

Spørsmålstegn etter Juventus-kampen:

Kampen har ikke gjort meg tvilende. Jeg trodde ikke det kom til å skje, men det er det som gjør fotball så spesielt. De gjorde en veldig god kamp, og vi var dårlige. Når du ikke klarer å score så blir ting vanskelig. Men når det gjelder spenning så var det en god kamp.

Hva tenker du om Zidanes uttalelser?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07