Extra large  he10980thumb
STORSPILTE: Isco var hovedaktøren bak begge målene til Real Madrid.

Malaga 1-2 Real Madrid

Los Blancos tok en kontrollert seier borte mot Malaga, etter to flotte scoringer av Isco og Casemiro.

Malaga 1-2 Real Madrid
La Rosaléda
LaLiga Santander, runde 32
Søndag 15. april, kl 20.45

Etter å ha tatt seg videre til semifinalen i Champions League med nød og neppe hjemme mot Juventus var det igjen duket for LaLiga, der nedrykksklare Malaga stod på motsatt banehalvdel. Ingen av lagene hadde noe å spille for, men det ble alikevel en fin fotballkamp på La Rosaleda, der Los Blancos trakk det lengste strået.

Real Madrid: Navas - Carvajal, Vallejo, Ramos, Theo - Casemiro, Kovacic, Lucas, Asensio (Ceballos 65´) - Isco (Mayoral 71´), Benzema

Malaga: Roberto - Rosales, Miquel (Rodriguez 70´), Ricca, Torres - Lacen (Bueno 53´), Iturra - Chory, Gonzalez, Rolan - Ideye (Lestienne 78´)

Dominans 

Det var gjestene fra hovedstaden som kom best i gang. Los Blancos trillet ball, men de store mulighetene uteble det første kvarteret. Etter 15 minutter kom den første store muligheten. Lucas slo et godt innlegg fra høyre, Kovacic kom på et sugende løp fra dypet og fikk headet ballen mot mål, men der vartet keeper Roberto opp med en god redning. Kampens første store mulighet var et faktum.

Isco i fyr og flamme

Etter en halvtime spilt fikk Los Blancos frispark på 20-meters hold. I fraværet til både Bale og Cristiano Ronaldo gjorde Isco seg klar. Den lille magikeren skrudde ballen fantastisk ned i venstre hjørnet. Til og med Malaga-fansen måtte applaudere sin tidligere spiller. Like etterpå fikk Isco en ny mulighet, men denne gangen gikk skuddet utenfor mål.

Gigantsjanse

Real Madrid fortsatte å presse etter målet og Malaga kom ikke til de store mulighetene, men etter 43 minutter fikk Malaga en drømmemulighet. Casemiro med en forferdelig ballmiss utenfor egen 16-meter, Iturra plukket opp, men Navas var raskt ute og avverget skuddet til chileneren. Dermed sto det 0-1 til pause.

Fantastisk Angrep

 Etter en drøy time spilt vartet de helhvite opp med et fantastisk flott angrep. Casemiro stjal ballen på Malagas banehalvdel, spilte til Lucas, som fant Benzema med en god pasning. Franskmannen sendte en flott stikker til Isco som videre serverte Casemiro på blank kasse. 0-2 var et faktum.

Nesten

Det andre målet til Los Blancos drepte tempoet i kampen. Den største muligheten kom etter 85 minutter. Rosales slo et godt innlegg fra høyre som var på vei rett mot mål, men Navas fikk forlenget ballen over mål. På påfølgende hjørnespark fikk Ramos ballen unna og de kongelige satte i gang en kontring. Benzema førte ballen helt til hjemmelagets sekstenmeter og fikk spilt Ramos alene med keeper. Kapteinen fikk dessverre et dårlig førstetouch og klarte ikke å overliste Roberto. Sergio Ramos startet og avsluttet angrepet, men det fikk dessverre ikke utelling.

Trøstemål

Malaga fikk sitt trøstemål på tampen av kampen. Malaga med innlegg fra venstre som Vallejo feilberegnet totalt. Diego Rolan utnyttet feilen og satte ballen i mål bak Navas. Muligens et frispark på Vallejo i forkant av målet. Det var det siste som skjedde i oppgjøret.

Statistikk:

Ballbesittelse: 58%
Antall skudd: 9
Skudd på mål: 4
Frispark laget: 6
Gule kort: 0
Hjørnespark: 7
Offside: 2

Spillervurderinger:

Keylor Navas (7): Har en rolig dag på jobb og har et par gode involveringer. Kan ikke gjøre mye med målet til Rolan.

Dani Carvajal (6): Gjør en helt ok kamp. Løper mye, men får ikke til det store offensivt. 

Jesus Vallejo (6): Gjør en grei kamp og viser at han besitter et enormt tempo. Vil ha frispark i forkant av målet til Malaga, men dommeren valgte ikke å blåse.

Sergio Ramos (6): Har full kontroll i dag. Er litt avskrudd til tider, men er på plass når det gjelder. Hadde en enorm mulighet etter en god kontring.

Theo Hernandez (6): Gjør i likhet med Carvajal en ok kamp på backplass. Viser tempoet sitt til tider, men er ikke like dominerende som konkurrent Marcelo. Gjør få feil, og spiller alt i alt en grei kamp.

Lucas Vázquez (7): Løper, løper og løper. Har mange gode innlegg i dag, men ingen ble omsatt til mål. Spiller en flott ball til Benzema i forkant av 0-2-målet. God kamp av Lucas.

Mateo Kovacic (8): En av lagets beste spillere i kveld. Holdt på å sende Los Blancos i føringen, men headingen ble reddet av Roberto. Viser hvor god han er med ball i beina. Mangler det siste lille, men gjør en meget god kamp.

Casemiro (6): Scorer et flott mål, men er ofte uoppmerksom med ball. Er heldig som blir reddet av Navas rett før pause etter en stygg ballmiss. Gjør opp for feilen sin da han setter inn 0-2.

Marco Asensio (5): Spiller en kamp på det jevne i kveld. Var ikke like farlig som han pleier og fant seg ikke helt til rette. 

Isco Alarcon (9 BB): Flott kamp av vår lille magiker. Scorer et flott frisparkmål og er arkitekt bak det aller meste som skjer offensivt. Har en flott målgivende til Casemiro, og spiller en veldig god kamp. Banens desidert beste spiller.

Benzema (6): Det vil seg ikke for franskmannen. Mangler selvtillit i forkant av avslutningene sine. Innsatsen og arbeidsviljen trekker opp i dag. Det er på tide at Benzema begynner å levere igjen.

Innbytterne:

Ceballos (7): Får en etterlengtet mulighet og er aktiv når han kommer innpå. Søker ball og vil være med i det oppbyggende spillet. Godt innhopp av Dani Ceballos!

Mayoral (6): Får i likhet med Ceballos en etterlengtet mulighet. Løper og sliter som han pleier, men får ikke til det helt store. Greit innhopp av den unge spanjolen.

Hva synes du om kampen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07